Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moederdag komt eraan! Deze heerlijke smaken móet jouw moeder proeven

Aangeboden door Banketbakkerij Stapelkamp 10 mei 2019

Waar denk jij dit jaar aan bij de datum 12 mei? Gaat er een lampje branden? Moederdag natuurlijk! De hoogste tijd om je ma, moederlief of mama eens flink te verwennen. De liefde gaat tenslotte door de maag, ook bij een vrouw. Dus koop eens wat lekkers voor haar, daar wordt ze blij van. Banketbakkerij Stapelkamp heeft precies het lekkers waar moeder de vrouw naar op zoek is.

Moeders zijn over het algemeen lief en zoet. Een traktatie tijdens Moederdag is dus een simpele optelsom. Bij Banketbakkerij Stapelkamp in de Steenbergsestraat hebben ze daar slim op ingespeeld. Want wat is een Moederdag zonder aardbeien? Precies, dat is zoals een dag naar het strand zonder zon. Kies voor een heerlijke aardbeienbavarois of trakteer een aardbeienschnitt. Wil je haar écht in het zonnetje zetten? Dan geef je haar een eenpersoons aardbeienvlaaitje, die ze met helemaal niemand hoeft te delen.

Een dag om te genieten

Sorry, wij zijn even aan het watertanden. Ziet er heerlijk uit toch? Foto: Banketbakkerij Stapelkamp

Tijdens Moederdag mogen moeders alles. Ze mogen uitslapen tot hoe laat ze willen, heel de dag in hun pyjama lopen en eten wat ze willen. Calorieën bestaan niet voor moeders tijdens Moederdag. Dus bestel die lekkere slagroom-, vruchten-, mokka- of bavaroistaarten maar! Je wilt toch niet dat je moedertje iets te kort komt? Verwen haar dan extra met bonbons, banketkoekjes, gevulde bitterkoeken of gevuld schuim. Wij zijn aan het watertanden. Jij ook? Mooi, dan gaan we nog even door. Bij Stapelkamp hebben ze zelfs waterbuffelijs, inderdaad ijs gemaakt van buffelmelk. Dit romige ijs is verkrijgbaar in maar liefst tien smaken. Hier moet jouw favoriet dus wel bijzitten.

Vier dat jij de beste moeder hebt

Ben jij meer fan van hartig dan van zoet? Ook dan ga je naar Stapelkamp. Verras je moeder tijdens de brunch bijvoorbeeld met zalm- of ham-kaassoesjes. Klinkt heerlijk, nietwaar? Drink er eentje op je moeder, dat heeft ze verdiend! Maak Moederdag compleet en ontdek wat ze bij de bakkerij voor jouw moeder hebben. Wil je nog even verdergaan met watertanden? Dan hebben wij nog wat lekkers voor je:

Kan je niet kiezen tussen de smaken? Dan neem je ze toch allemaal! Foto: Banketbakkerij Stapelkamp
Verse mergpijpjes, heerlijk! Foto: Banketbakkerij Stapelkamp
A chocolate a day keeps the doctor away. Foto: Banketbakkerij Stapelkamp
Bij Banketbakkerij Stapelkamp is de koek nog lang niet op. Foto: Banketbakkerij Stapelkamp
Pure verwennerij! Foto: Banketbakkerij Stapelkamp

Lees meer:

martine stapelkamp

Martine Stapelkamp blijft verrassen: ‘We bieden nu iets heel exclusiefs aan’

Er zijn weer volop nieuwe ontwikkelingen bij banketbakkerij Stapelkamp en daar worden we blij van. M...
banketbakkerij stapelkamp

Mmm… zo bakt Ton Stapelkamp een bruidstaart

Banketbakkerij Stapelkamp staat bekend om de gevulde bitterkoekjes en chocolade hoorntjes. Dat zijn ...

Meer over Banketbakkerij Stapelkamp ontdekken?

Banketbakkerij Stapelkamp bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Steenbergsestraat 15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

adv.