Bruidstaarten tot koolhydraatarm brood: Banketbakkerij Stapelkamp heeft het

Aangeboden door Banketbakkerij Stapelkamp 12 juli 2019

Vlees van de slager, bloemen van de bloemist en brood van de bakker. Bij de ambachtslui wordt er meer aandacht en liefde geschonken in vergelijking met de grootgrutters. Bij Banketbakkerij Stapelkamp is dat niet anders. Van mergpijpjes tot stokbrood en bruidstaarten tot koolhydraatarm brood: ze hebben het voor je.

Het zijn voornamelijk warme broodjes die over de toonbank van Banketbakkerij Stapelkamp gaan. Zeker wanneer je rond een uur of 8.30 uur langskomt en de heerlijke geur van versgebakken warm brood je tegemoetkomt, realiseer je je weer waarom je naar de bakker gaat. Al ruim 28 jaar specialiseren zij zich in brood en banket. Omdat je als ambassadeur van het graan het hele pakket moet aanbieden, verkopen ze natuurlijk verschillende soorten brood. Alles met spelt, meergranen of tarwe vind je gewoon bij de bakkerij in de Steenbergsestraat.

(tekst loopt door onder de foto)

Banketbakkerij Stapelkamp brood oven
Vers uit eigen oven. Foto: Banketbakkerij Stapelkamp

Banketbakkerij Stapelkamp gaat voor vers

Om misverstanden uit de wereld te helpen: het brood dat de banketbakkerij verkoopt, wordt ook écht bij de bakkerszaak zelf gemaakt. Er wordt dus niets uit handen gegeven en er komen geen andere partijen aan te pas. Ze doen het helemaal zelf. Wat jij daarvan merkt? Het brood is hartstikke vers. De bakkers zetten speciaal voor jou extra vroeg de wekker, zodat de broden rond 8.30 uur nét uit de oven komen. Wil je iets langer uitslapen omdat je toevallig vrij bent? Rond 10.00 uur komt er een tweede lading uit de oven. Verser kan bijna niet.

(tekst loopt door onder de foto)

Banketbakkerij Stapelkamp brood oven

De broden werken aan een lekker kleurtje. Foto: Banketbakkerij Stapelkamp

Bruidstaarten tot koolhydraatarm brood

Je dacht toch niet dat de bakkerij in de Steenbergsestraat alleen een halfje wit of een heel volkoren voor je bakt? Ook verjaardags- en bruidstaarten worden er gemaakt, allemaal volgens de laatste trends. Liever iets anders? Kies dan voor de feta-pijnboompit-pesto stokken en focaccia’s op zaterdag of het suiker- en rozijnenbrood op donderdag.

Foodies opgelet! Ook koolhydraatarm en speltbrood vind je gewoon bij bakkerij terug. Heb je wel trek in een koolhydraatarme boterham? Op bestelling kan je het iedere dinsdag en donderdag versgebakken komen ophalen. Wat je nu moet doen? Ga er eens langs en ervaar het zelf. En extra leuk: heel de zomer zijn ze geopend. Zo pik ook jij een graantje mee.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banketbakkerij Stapelkamp. Meer over Banketbakkerij Stapelkamp ontdekken?

Banketbakkerij Stapelkamp bakkers

Nu gesloten08:30 - 17:30

Steenbergsestraat 15, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

Lees meer

martine stapelkamp

Martine Stapelkamp blijft verrassen: ‘We bieden nu iets heel exclusiefs aan’

Er zijn weer volop nieuwe ontwikkelingen bij banketbakkerij Stapelkamp en daar worden we blij van. M...
banketbakkerij stapelkamp

Mmm… zo bakt Ton Stapelkamp een bruidstaart

Banketbakkerij Stapelkamp staat bekend om de gevulde bitterkoekjes en chocolade hoorntjes. Dat zijn ...
guus-meeuwis

Banketbakkerij Stapelkamp over hun uitje naar Guus Meeuwis

Twee avonden op rij speelt Guus Meeuwis het dak eraf in Bergen op Zoom. Normaal gesproken staat Guus...

adv.