Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x ideetjes voor een hilarisch vrijgezellenfeestje

Door Irma van Schaijk 17 maart 2018

Nog heel even en dan ben je de bruid, of bruidegom. Maar daar moet natuurlijk wel een knallend vrijgezellenfeestje aan vooraf gaan! Wij vonden vijf superleuke ideeën voor vrijgezellenfeestjes in de buurt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een Fifty Shades feestje

fifty shades vrijgezellenfeestje
Foto: Akkermans Leisure & Golf

Een sexy (en hilarisch) uitje waar jullie oortjes nog een tijdje van na zullen gloeien! Hoffelijk als hij is, ontvangt Mr. Grey zijn Anastasia’s met een chique cocktail. Als snel laat hij zijn ondoorgrondelijke donkere kant zien en neemt hij jullie mee in de wereld van play rooms, opwindende speeltjes en sensuele opdrachten.

Fifty Shades is een echte girls night out en een perfect vrijgezellenuitje. Wil je het nog spannender maken? Boek dan een helicoptervlucht, striptease of workshop paaldansen erbij!

Kijk hier voor meer informatie.

Gieren in de sneeuw

white out
Foto: Skidome Rucphen

White Out is een uniek spel dat je speelt in twee teams. Je speelt verschillende spellen in de sneeuw en gaat met elkaar de strijd aan. Zo ga je bijvoorbeeld zo snel mogelijk naar beneden sleeën en levend bowlen in de sneeuw. Je speelt samen een hoop hilarische spellen. En de vrijgezel natuurlijk de meeste! Na afloop van de actie in de sneeuw is het tijd voor ontspanning en gaan jullie genieten van een heerlijk hoofdgerecht en drankje.

Kijk hier voor meer informatie.

Maak een lipdub

lipdub
Foto: JoyCompany

Maak samen met je vrienden of vriendinnen een toffe videoclip op je zelf gekozen locatie. Het kenmerk van een lipdub is dat de video in één take opgenomen wordt. Na de gezellige voorbereiding waarin dansjes, choreografie, timing, teksten, gezichtsexpressies enzovoorts aan bod gekomen zijn, wordt de camera aangezet… Spannend!

Kijk hier voor meer informatie.

Ontsnap samen!

gevangenpoort-escaperoom

De Gevangenpoort is al lang niet meer in gebruik als gevangenis: de cellen zijn stoffig en er liggen nog oude spullen van de gevangenen in. Opeens staan jullie voor een vergeten cel met een zware deur met tralies. Jullie openen de deur om de cel te bekijken. Slecht idee, want de deur valt gelijk achter jullie in het slot. Willen jullie ooit nog het daglicht zien, dan moeten jullie zien te ontsnappen. Hiervoor krijgen jullie 60 minuten de tijd….

Kijk hier voor meer informatie.

Workshop Paaldansen

paaldansen
Foto: Studio Upsidedown

Slappe lach gegarandeerd: tijdens deze workshop ga je aan de slag met de basistechnieken van paaldansen. Denk hierbij aan verschillende draaien, zitten en uiteindelijk zelfs (voor die dat willen) ondersteboven! Prosecco, hapjes en certificaat van deelname zijn ook mogelijk!

Kijk hier voor meer informatie.

Robinson Island

robinson island
Foto: Akkermans Leisure & Golf

Een uitje bij uitstek voor buitenmensen en waterratten! Steppen, kanovaren, vlotbouwen, jullie weg vinden met kaart en kompas, kortom, lekker avontuurlijk en sportief bezig zijn in de buitenlucht. Zelf een kampvuur maken en broodjes worst en pannenkoeken bakken en tenslotte eindigen met een barbecue.

Kijk hier voor meer informatie.

fred en maureen bruiloft

6 dingen die je moet weten als je een Bergenaar gaat daten!

Ok, ok, Bergenaren hebben misschien hun eigenaardigheden. Maar we zijn wel héél leuk! De kans is dus...

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.