Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De zomertijd gaat in: 5 x doe-tips voor alle thuiszitters

Door Frits Klasen 28 maart 2020

Normaal gesproken betekent de ingang van de zomertijd dat de tijd weer is aangebroken van lange avondwandelingen over de Boulevard met het gezin of borrelen op de Grote Markt. Helaas zit dat er de komende tijd niet in. Maar wij hebben vijf tips voor jullie waardoor je alsnog dat zomerse gevoel krijgt. Alleen dan thuis!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hardcore bingen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je Netflix en al je puzzelboekjes uit hebt (of er even genoeg van hebt 😉), hebben wij de ideale activiteit voor je: bekijk de documentaire van de Zuiderwaterlinie! 🎥 Door deze prachtige beelden waan je je even buiten 🌿, terwijl je gewoon binnen op de bank zit. Zo kun je toch blijven genieten van de bijzondere verhalen die de Zuiderwaterlinie met zich meebrengt! Afgelopen voorjaar was de documentaire te zien bij Omroep Brabant en gingen we iedere week op ontdekkingstocht bij een andere stelling met ieder haar eigen vestingsteden en natuur. En het goede nieuws: er zijn maar liefst vijf afleveringen, dus je bent even voorzien van kijkvoer (link in bio). Veel plezier! 🍿

Een bericht gedeeld door Zuiderwaterlinie Noord-Brabant (@zuiderwaterlinie) op

De kans is groot dat je de laatste tijd goed gebruik hebt gemaakt van jouw Netflix of Videoland abonnement. Hartstikke fijn dat er tegenwoordig dit soort opties zijn. En wij hebben nog een tip om toe te voegen aan jouw to-watch-lijstje. Deze documentaire over de Zuidwaterlinie combineert prachtige beelden met veel informatie over dit prachtige stukje Brabant.

Creatief picknicken

zomertijd tips
Heerlijk de achtertuin in. Foto: ANP

Een van de voordelen van de zomertijd is dat je langer op het terras of in het park kan blijven. Maar de komende tijd is dat niet zo verstandig. Dus wees creatief en ga lekker picknicken in de achtertuin. Smeer de lekkerste sandwiches, pers wat sinaasappelen uit en pak een comfortabel kleedje uit de kast. En geniet verantwoord van de buitenlucht!

Dans erop los

Everybody dance now! House of Marqeez geeft via YouTube gratis danslessen. Heel handig, want je leert niet alleen maar de vetste danspassen. Je blijft ook nog eens in vorm!


Meer over House of Marqeez ontdekken?

House of Marqeez dansscholen

Gesloten16:30 - 21:00

Zuid-Oostsingel 21 , Bergen op Zoom

Bekijk meer:dansscholen

Verwen jezelf

Je hebt nu een uurtje langer de tijd om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. Maar misschien nog wel leuker, plus je hebt zo meer tijd voor de eerste tip, is het om iets te bestellen van een restaurant in Bergen op Zoom. Zo steun je de Bergse horecaondernemer tijdens deze lastige tijd. Een lijst met restaurants die nu thuisbezorgen of een afhaalmenu hebben, is hier te vinden.

Thuis naar een concert

gebouw t poppodium weekend bergen op zoom
Foto: Etienne Homs

De zomer: de tijd van festivals en buitenconcerten. Het is op dit moment nog onzeker welke evenementen in Bergen op Zoom deze zomer nog doorgaan, maar dat neemt niet weg dat je alvast in de sfeer kan komen met een live concert vanaf een afstandje. Zaterdag 28 maart vanaf 21.00 uur draait DJ Rond en Soepel live vanuit Gebouw-T. Verwacht een mix van Thaise funk, Franse electro, Amerikaanse folk, Nederlandse electro en de beste Belgische indie. Zo ben je de wereld rondgereisd zonder jouw woonkamer te verlaten!


Meer over Poppodium Gebouw-T ontdekken?

Poppodium Gebouw-T poppodia

GeopendHele dag

Wilhelminaveld 96, Bergen op Zoom

Bekijk meer:poppodia

Lees ook:

Jumping Fox Verhuur

Saskia heeft een attractieverhuurbedrijf: ‘Mijn ballonnen zijn mijn redding’

Met het verhuren van springkussens, oud-Hollandse spelletjes en suikerspinmachines verdien je de kos...
asiel arduin piet parkiet

Pietje het grasparkietje zoekt een nieuw baasje

In het asiel zitten veel lieve dieren op zoek naar een nieuwe woning. Iedere week zetten wij zo een ...
natuur markiezaat water zonsopkomst zonsondergang water winter natuur mooie lucht rode lucht roze lucht rode lucht

[video] Digitaal rondwandelen bij de veelzijdige natuur van het Markiezaat

Bergen op Zoom heeft een veelzijdige natuur. Waar bossen de oostkant van de stad sieren, is het wate...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.