Uittips: 8 x superleuke activiteiten dit weekend in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 11 januari 2019

Alle nieuwjaarsborrels achter de rug en nog geen spannende plannen voor komend weekend? Geen paniek! Wij weten precies wat er dit weekend te doen is in Bergen op Zoom. Check hier onze uittips.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hofzaalsale

Ward Warmoeskerken
Foto: Ward Warmoeskerken

Ward Warmoeskerken heeft ruimtekort in zijn nieuwe atelier en verkoopt daarom veel van zijn kostuums. Recht van de catwalk naar jouw kledingkast! Deze Hofzaalsale is op zaterdag 12 januari van 13.00 tot 16.00 uur. Het is gratis toegankelijk; toegang via de ingang aan de Steenbergsestraat 6.

De fantastische meneer Rimror

De Fantastische Meneer Rimror2
Foto: Intratuin

In de prachtige spiegeltent van Intratuin is in januari iets heel bijzonders: er wordt een professionele musical opgevoerd: De fantastische meneer Rimror. Een familiemusical vol dans, muziek en humor. Lees er hier alles over:

De Fantastische Meneer Rimror2

Dit gaat er gebeuren in de spiegeltent van Intratuin

Ook na Kerst blijft de spiegeltent van Intratuin nog staan en komt er iets heel bijzonders. Een spro...

Diablo Gym sportscholen

Nu gesloten18:00 - 21:00

Zeelandhaven 14, Bergen op Zoom

Bekijk meer:sportscholen

Dansbootcamp

laurien dansen vrouwen
Foto: Robert Zaandam

Bij MMA Schouteren aan de Boulevard is zaterdag 12 januari een dansbootcamp Fusion. Iedereen is welkom, met of zonder danspartner. Van 13.00 tot 16.00 uur. Kosten €30,- per persoon.

NK Veldrijden

veldrijden
Foto: VVV Brabantse Wal
Het Wielercomité Huijbergen organiseert alweer voor de 5e keer in haar geschiedenis het Nederlands Kampioenschap Veldrijden. Zaterdag 12 januari van 9.00 tot 17.00, Weg naar Wouw in Huijbergen.

Kickboksen

Robin van Roosmalen
Foto: ANP

Robin van Roosmalen komt zondag een kickboksseminar geven in Bergen op Zoom bij sportschool Diablo Gym. Als je mee wilt doen, moet je wel snel zijn, want de seminar zit al bijna vol! Robin is, net zoals Rico Verhoeven, wereldkampioen bij kickboksorganisatie Glory, maar dan als lichtgewicht (Rico is zwaargewicht).

Wandeling

fort de roovere
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Loop met een gids over Fort de Roovere en de Mozesbrug. Onderweg krijg je alle informatie over dit gebied. De wandelingen starten zondag 13 januari om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Schansbaan/Ligneweg te Halsteren.

De Kraaijenberg

kraaijenberg
Foto: VVV Brabantse Wal

Wil je ook in de winter van de natuur genieten? In bezoekerscentrum De Kraaijenberg ben je iedere zondagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis. Ontdek de nieuwe tentoonstelling en de vier BeleveNissen Aarde, Water, Lucht en vuur. Buiten kunnen kinderen lekker klauteren in het Klauterwoud, wandel en fietsroutes liggen klaar en je kunt er genieten van een kopje koffie of thee. Beklim de uitkijktoren, geniet van het prachtige uitzicht over het Markiezaatsmeer, of maak een wandeling naar de vogelkijkhut.

Film

de dirigent film
Foto: Cinema Paradiso

Filmclub Cinema Paradiso draait de film De Dirigent in bioscoop Kiek in de Pot in Bergen op Zoom.

De Dirigent: Het waargebeurde verhaal van Antonia Brico, de uit Nederland afkomstige vrouw die eind jaren ‘20 als eerste vrouw succes had als orkestdirigent. Maria Peters (Sonny Boy) schetst in haar succesvolle film de moeizame weg die Brico aflegde om zo ver te komen in het nog steeds bijna uitsluitend door mannen uitgevoerde beroep. Uiteindelijk verwijst de legendarische dirigent Mengelberg (Gijs Scholten van Aschat) haar naar Berlijn, waar ze opgeleid wordt in het vak. Maar dan stelt de liefde van haar leven haar voor het blok.

Te zien: zondag 13 januari om 11.15 en 18.45 uur, maandag 14 januari om 20.30 uur en dinsdag 15 januari om 20.30 uur. Toegangsprijs: €9,50 voor niet-leden, €7,50 voor leden.

Lees ook:

foodstoet evenementen bergen op zoom 2019

Noteer alvast in je agenda: deze evenementen in 2019 wil je niet missen

De Foodstoet, ProefMei, het Jazzweekend en al die andere evenementen in Bergen op Zoom in 2019: die ...
carnaval vastenavend in bergen op zoom

Vastenavend in Bergen op Zoom 2019: alles wat je wilt weten

De voorweekenden zijn alweer achter de rug. Sta jij al helemaal klaar voor het vastenavendweekend? L...
schaatsen plaat

Haal je schaatsen maar vast uit het vet: het gaat flink vriezen in Bergen op Zoom

Brr, het lijkt er op dat binnenkort héél erg koud wordt. Rond 21 januari gaat het vriezen en dat kan...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.