Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reviews liegen niet: Escape Room 0164 verovert Brabantse top-10

Aangeboden door Escape Room 0164 30 juli 2019

Hard werken wordt beloond. Dat is niet anders voor de Bergse Antal Bekendam (23) van Escape Room 0164. Terwijl bezoekers in zijn themakamer ‘juwelier van de onderwereld’ binnen een uur op zoek gaan naar de uitgang, wordt online lovend gesproken over de activiteit in Bergen op Zoom. Kijken we naar de recensies die gegeven zijn in de Benelux (a.k.a. België, Nederland en Luxemburg), dan haalt Antal met zijn room de zesde plaats in Brabant. 

Met een dikke negen voor het ontsnappingsspel telt Escape Room 0164 in Bergen op Zoom mee met de andere big boys. Als zesde overwinnaar van Brabant, blijkt dat mensen graag naar het Vierkantje gaan. Maar het wordt beter. Niet alleen op provinciaal niveau scoort de Bergenaar goed, de reviews zijn groter dan dat. In de hele Benelux haalt hij zelfs de top-50 met een mooie 31ste plaats.

Reviews Escape Room 0164

Escape Room 0164 schijnt het dus goed te doen als we de online comments geloven. Nu wil jij natuurlijk weten wat er dan geschreven wordt over de Bergse trots. Wat veel terugkomt, is de gastvrijheid van Antal. Een leuk detail, maar we zijn natuurlijk benieuwd hoe de bezoekers het spel ervaren! Wat veel terugkomt, is de hight tech escape room in combinatie met fysiek puzzels waar mensen over te spreken zijn. Andere lovende woorden die langskomen: een mooie inrichting, een flinke uitdaging en goede opdrachten. Steek die maar in jullie zak Escape Room 0164!

Probeer het zelf eens

Wat een escape room zo spannend maakt? Je weet niet wat je te wachten staat en met een klok die doortikt wil je koste wat het kost de oplossingen vinden. Je adrenalineniveau stijgt en je wordt fanatiek. Juist om die reden verklappen wij lekker niet wat de oplossingen zijn van Escape Room 0164. Dat zou trouwens ook raar zijn, dat is hetzelfde wanneer je de laatste aflevering van het seizoen van Narcos, Peaky Blinders of Breaking Bad vertelt. Niemand wil het weten. Tóch kunnen we een tipje van de sluier oplichten. Wij van indebuurt Bergen op Zoom hebben de escape room namelijk ook wel eens gespeeld. Weten hoe dat eraan toeging? Laat de voorpret beginnen en probeer het zelf. Wil je zeker weten dat je met je vrienden, familie of collega’s in de Bergse escape room terechtkan? Reserveren doe je hier.

Lees meer:

Escape Room 0164 Leuke activiteit warm weer

Dit is waarom je met warm weer naar Escape Room 0164 gaat

De mussen vallen tijdens de hitte van het dak en het enige dat je zoekt, is verkoeling. Het terras h...
Escape Room 0164

Wij probeerden uit: Escape Room 0164 in Bergen op Zoom

Denk je aan een escape room in Bergen op Zoom, dan denk je aan Escape Room 0164 van Antal Bekendam. ...
antal escape room 0164

Escape Room 0164 is open en zo ziet het eruit

Het duurde iets langer dan verwacht, maar dan heb je ook wat: Escape Room 0164 in de Kortemeestraat ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escape Room 0164. Meer over Escape Room 0164 ontdekken?

Escape Room 0164

entertainment

Gesloten09:00 - 22:00

Kortemeestraat 18, Bergen op Zoom

Bekijk meer:entertainment

adv.