Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog geen weekendplannen? Dit is er te doen in Bergen op Zoom

Door Emilie Klasen 14 juni 2019

De week is voorbij gevlogen en wij maken ons alvast klaar voor het weekend! De komende dagen is er een hoop te doen in onze stad. Benieuwd wat allemaal? We zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

JazzBoZ

jazzboz bergen op zoom
Foto: JazzBoz

Een weekend lang genieten van toffe optredens, een fijne sfeer en gezellige mensen. Klinkt top toch?! Vrijdag 14 t/m zondag 16 juni zijn er overal in onze stad weer leuke activiteiten gepland: van de Grote Markt tot het Beurspleintje. Dat wordt zeker swingen!

JazzBoZ bergen op zoom jazzweekend

Dit wil je niet missen! 5 x te beleven tijdens JazzBoZ

Vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni en zondag 16 juni is het weer zover: JazzBoZ. Een heel weekend lan...

Hotel la Pucelle

hotel la pucelle
Foto: Stadlander

Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni kun je genieten van de heerlijke theatervoorstelling Hotel la Pucelle in theater De Maagd. En het wordt een bijzondere show. Zo is de voorstelling een bonte verzameling aan disciplines en Bergse talenten die voorbij komen! Meer info lees je hier.

Metal-T: Anno Domino + Powerized

Geen fan van jazz, maar heb jij liever snoeiharde gitaren? Dan is Metal-T in Gebouw-T op zaterdag 15 juni iets voor jou! Dat is een avond vol intense gitaarwerk en hevige vocalen. De zaal gaat open om 20.30 uur en het eerste optreden begint om 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T óf aan de deur.

Cd-presentatie Maria Ommegang

maria ommegang
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Vanwege het 75-jarig jubileum van de Ommegang wordt op zaterdag 15 juni een nieuwe cd met de bekende Maria liederen uit de Ommegang gepresenteerd. Extra leuk: de cd is in Bergen opgenomen! Ook is er een momentje om even gezellig wat te kletsen met koffie of thee. De presentatie wordt gehouden in de Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdeskerk. Je bent welkom vanaf 15.00 uur.

Open tuinendag

Groenliefhebbers in de zaal? Zaterdag 15 juni is het namelijk van 10.00 uur tot 17.00 uur open tuinendag. Neem in Bergen op Zoom gratis een kijkje in de volgende tuinen:

  • Glenn Millerstraat 24 (tuinencomplex de Bommesee)
  • Halstersebaan 41
  • Kometenlaan 75
  • Laageinde 16

Lees ook:

jazzboz bergen op zoom

Juni in Bergen op Zoom: de leukste activiteiten op een rijtje

Juni is een maand vol met evenementen en activiteiten. Heb je geen zin om op te zoeken wat er te doe...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.