Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Night Run van Bergen op Zoom dit jaar voor het laatst: op deze dag loop jij mee

Door Joost Verdult 5 december 2019

Niets is voor altijd, alles gaat een keer voorbij. Tot zover onze filosofische inbreng, terug naar het nieuws waar het om draait: de Night Run van Bergen op Zoom. Deze hardloopwedstrijd in het pikkedonker wordt dit jaar namelijk voor de laatste keer georganiseerd. Wil je nog meedoen? Dan is dit je aller-aller-allerlaatste kans om op zaterdag 14 december in het donker te sporten.

Voor de vijfde en laatste keer wordt het hardlooprondje Binnenschelde in het donker georganiseerd. De start en finish van de Night Run van Bergen op Zoom is aan de Boulevard Noord, ter hoogte van dat bekende fastfoodrestaurant met een gele ‘M’.

Loopafstanden in de donkerte

Ben jij van plan om mee te doen aan de hardloopwedstrijd in het donker? Dan loop je in totaal een afstand van 6,8 kilometer om het water van de Binnenschelde. De organisatie van het sportevenement vraagt de deelnemers om zoveel mogelijk reflecterende of lichtgevende accessoires te dragen. Wanneer je jezelf inschrijft, krijg je een hoofdlampje. Daar hoef je dus al niet meer aan te denken.

Kosten om mee te doen

Als je van plan bent om je nog last minute in te schrijven, is het verstandig om een online sprintje te trekken naar het inschrijfformulier van de Night Run van Bergen op Zoom. Hoe langer je wacht, des te groter namelijk de kans is dat de run volgeboekt is. Inschrijven doe je via de website van de Bergse hardloopwedstrijd. Om mee te doen betaal je 17 euro, al krijg je daar dus ook een hoofdlampje bij. Het startschot wordt zaterdag 14 december om 19.00 uur gegeven, een half uur eerder kan je je spieren alvast warm maken tijdens de warming up.

Lees meer:

night run Night Run Bergen op Zoom

Let op: dit wil je weten over deze toffe Night Run

De vierde editie van de Night Run in Bergen op Zoom wordt dit jaar gehouden op vrijdag 28 december. ...
night-run-16 night run bergen op zoom

Wow! De Night Run laat Bergen op Zoom in het donker van z’n mooiste kant zien

Hardlopen in het donker, het kan met de Night Run. Bekijk hier prachtige plaatjes van de laatste edi...
bergse santarun

Hebben we jou gespot tijdens de Bergse Santarun?

Het was weer één groot feest in de stad: met aan de start van de Bergse Santarun honderden kerstmann...

Meer over

Doen Sport

adv.