Je bent toch geen watje… doe mee aan de Nieuwjaarsduik

Door Irma van Schaijk 27 december 2017
Je zwaait het oude jaar uit met champagne en oliebollen, om 2018 helemaal fris en fruitig te beginnen. Dan is er geen betere start dan een lekker koude duik in de Binnenschelde! Met daarna een kop snert en warme chocolademelk. Je doet toch wel mee?

Om het nieuwe jaar fris en vol goede voornemens in te gaan wordt in de Binnenschelde in Bergen op Zoom weer een Nieuwjaarsduik gehouden. De organisatie van de duik is in handen van Reddingsbrigade Bergen op Zoom, zwem- en polovereniging De Krabben en zwembad De Schelp. De start is om 12.00 uur op het strand bij zwembad De Schelp.

Inschrijven nieuwjaarsduik

Inschrijven kan alleen op de dag zelf vanaf 11.15 uur. Alle deelnemers krijgen een Unox-muts, erwtensoep en warme chocolademelk. Voor omkleding kan gebruik worden gemaakt van de verwarmde kleedlokalen en de douches in zwembad De Schelp. Ook de horecavoorziening in het zwembad is geopend. Tijdens de duik is het dragen van schoeisel verplicht. Iedereen die jonger is dan 15 jaar kan alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Meer over

Doen Getipt

adv.