Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je met warm weer naar Escape Room 0164 gaat

Aangeboden door Escape Room 0164 26 juni 2019

De mussen vallen tijdens de hitte van het dak en het enige dat je zoekt, is verkoeling. Het terras heb je ondertussen al wel gezien en in de file staan om naar het strand te gaan, heeft ook niet je voorkeur. Maar wat voor leuke activiteit kan je dan doen met warm weer? 

Ga je naar Escape Room 0164, dan kies je voor een uitdagende beleving waar je niet bezweten uitkomt. Waar lopen in de buitenlucht al maximaal energie kost, word je in de escape room getrakteerd op koude lucht uit een airco. Toch is er een kans dat je een tikkeltje rood uitslaat. Niet door de zon, maar door de adrenaline. Als de tijd wegtikt tijdens het bloedstollende spel, is de kans namelijk groot dat je helemaal opgaat in het spel.

Leuke activiteit tijdens warm weer

Heb je nog nooit een escape room gespeeld of wil je weten wat je bij Escape Room 0164 kan verwachten? Dan kies je voor een leuke activiteit, zelfs met warm weer! Je begrijpt dat we natuurlijk alleen een tipje van de sluier kunnen oplichten. Het ontsnappingsspel, dat wij ook speelden, neemt je mee naar de juwelier van de onderwereld. Aan jou de taak om binnen het uur te ontsnappen met de geheime juwelencollectie. En lukt het jullie om binnen 45 minuten te ontsnappen (met maximaal één tip)? Dan is de escape room zelfs gratis!

(tekst gaat door onder foto)

Escape Room 0164
Wat voor rol zou de vitrine in het spel hebben? Dat moet je zelf ontdekken, we verklappen je niks … Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Deze mensen gingen je voor

Als we de reviews op internet mogen geloven, zijn er al flink wat speurders naar het Vierkantje gegaan om de weg naar de uitgang te vinden. Wat vonden deze ervaringsdeskundigen eigenlijk van Escape Room 0164? Een aantal zaken vielen op. De bezoekers vonden dat de puzzels een mooi onderdeel van de verhaallijn vormen, ze veelzijdig zijn en de kamer geschikt is voor zowel de beginner als de expert. Reacties als ‘enthousiasme’, ‘adrenaline’ en ‘alle details kloppen’ worden door velen gedeeld.

Via indebuurt met 10% korting naar de escape room

Normaal gesproken zijn wij niet van informatie achterhouden, maar in dit geval kunnen we niet anders. De escape room zelf beleven is tenslotte veel leuker dan dat wij de ontsnappingsroute verklappen. Bijzijn is meemaken, meemaken is erbij zijn. Daarom krijg je via indebuurt tijdelijk 10% korting voor de Escape Room 0164. Vul op de website van het ontsnappingsparadijs de code INDEBUURT0164 in en ga de uitdaging zelf aan. Ontsnap aan de hitte én uit de ruimte, terwijl je er een mooie dag van maakt. Klinkt toch als een leuke activiteit tijdens warm weer?

Lees meer:

Escape Room 0164

Wij probeerden uit: Escape Room 0164 in Bergen op Zoom

Denk je aan een escape room in Bergen op Zoom, dan denk je aan Escape Room 0164 van Antal Bekendam. ...
antal escape room 0164

Escape Room 0164 is open en zo ziet het eruit

Het duurde iets langer dan verwacht, maar dan heb je ook wat: Escape Room 0164 in de Kortemeestraat ...
escaperoom 0164 antal

Antal speelde 70 escape rooms in een paar weken en opent er nu zelf een

De Bergse Antal Bekendam ontsnapte in een paar weken aan zo'n zeventig escape rooms. Omdat hij dat l...

Meer over Escape Room 0164 ontdekken?

Escape Room 0164 entertainment

Gesloten09:00 - 22:00

Kortemeestraat 18, Bergen op Zoom

Bekijk meer:entertainment

adv.