Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een origineel feestje of uitdagende workshop houd je bij dit Bergs bedrijf

Aangeboden door House of Marqeez 5 december 2019
Dat je bij House of Marqeez moet zijn als je beter wilt worden in dansen, is algemeen bekend. Maar wist je dat het ‘huis van de markies’ meer in petto heeft dan het onder de knie krijgen van hiphop of breakdance? Als je binnenkort een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of ander soort partijtje hebt, ben jij op zoek naar deze ‘Bergse kunstacademie’.

Naast de dansdocenten die lesgeven in negen disciplines, krijg je ook ondersteuning van een zangdocente, tekenaars en theaterdocenten die lesgeven onder het motto: peace, love, unity en having fun.

Workshop naar jouw smaak

House of Marqeez wordt niet voor niets in dezelfde adem genoemd als de ‘kunstacademie’ van onze stad. Naast danslessen, volg je hier namelijk ook workshops schilderen, theater en muziek. En dat is natuurlijk hartstikke leuk voor een bedrijfsuitje of verjaardagsfeest. Vooral een hiphop verjaardagsfeest is op dit moment extreem populair.

(Tekst loopt door onder de foto)

House of Marqueez dansen dansschool schilderen wokrshops feestjes kinderfeestjes
Vanaf je vierde jaar kan je al bij House of Marqueez terecht. Foto: House of Marqueez

Workshop naar jouw smaak

Heb je al twintig cursussen pottenbakken gevolgd en nóg meer lessen breien bijgewoond? Dan is het tijd voor iets uitdagender. Van schoolactiviteiten tot teambuilding, je kiest voor een actieve workshop waar je wijzer van wordt. Wat dacht je van een workshop 70’s disco dance, het onder de knie krijgen van beatboxen of een middag aan de slag gaan met canvas en penseel? Met een van deze workshops leer jij je creatieve kant nog beter kennen. Leuke tip van ons: boek je vier workshops tegelijk, dan krijg je een korting van 15 euro.

Wees een dance master op je bruiloft

Geef jij binnenkort het ja-woord? Naast de trouwjurk en de taart met verschillende etages, kan de openingsdans niet ontbreken. Heb je ooit op stijldansen gezeten, maar wil je voorkomen dat je je partner op zijn of haar tenen trapt? Fris je geheugen op met een vleugje humor en theater.

Geef de donkere maanden kleur

Vroeg donker, lage temperaturen en een gure wind: de wintermaanden lijken soms eindeloos te duren. Om die reden zorgen de creatieve meesters ervoor dat jij de donkere maanden kleur geeft. Van een hiphop verjaardagsfeestje tot een kerstcadeau schenken aan de voedselbank en een zangavond in de binnenstad tot een uitverkochte voorstelling in theater De Maagd: House of Marqeez is zoveel meer dan alleen een dansschool.

De beste zangers in café de Markies

Wij hebben nog een leuke weekendtip voor je! Wil je zelf ervaren wat de zangleerlingen van ‘Bergse kunstacademie’ tot nu toe geleerd hebben? Wees dan op zondag 8 december hun publiek in café de Markies. Een kaartje koop je door te WhatsAppen of bellen naar 06 – 22 42 94 96. Voor de avond die begint om 19.00 uur, leg je maar 5 euro neer en dit is inclusief één gratis consumptie. Dat is nog eens een lekkere afsluiter van je weekend.


Meer over House of Marqeez ontdekken?

House of Marqeez dansscholen

Vandaag gesloten

Blokstallen 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dansscholen

Lees meer:

House of Marqeez

Indrukwekkend! House of Marqeez sluit dit dansjaar af met bijna dertig danstitels

Bergse kunstacademie House of Marqeez heeft het internationale dansjaar indrukwekkend afgesloten. Zi...
House of Marqeez

House of Marqeez ontwikkelt zich tot Bergse kunstacademie

Dansschool House of Marqeez is eigenlijk allang geen dansschool meer. De docenten van de school zien...
Dansen House of Marqeez

18 jaar en al dansdocent: Kyra en Shannon flikken het

Wat deed jij toen je 18 jaar was? Waarschijnlijk gaf je geen dansles zoals Kyra Gorissen en Shannon ...

adv.