Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Horror Halloween Experience: win tickets voor het grootste evenement in de regio

Aangeboden door ANH Centrale Zorggroep 2 oktober 2019

De kettingzagen zijn gesmeerd, de fakkels worden bijna aangestoken en de zombies staan langzaam maar zeker op. We hebben het hier niet over een enge film, maar over de Horror Halloween Experience bij jou om de hoek. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober wordt het bibberen in Moerstraten. Met horror houses van ruim 1000 m² stijgt jouw bloeddruk naar standje fight or flight terwijl jij een van de verschillende themakamers betreed. En nog leuker nieuws: wij mogen 2 x 10 kaarten weggeven!

Loop door ruimtes waar zombies je opwachten, kom oog in oog te staan met demonen en ontdek de duistere kant van horrordokters. Als je denkt dat je voor Halloween in Amerika moet zijn, dan heb je het mis. Voor het eerst ontdek jij de duistere kant van onze regio met angstaanjagende thema’s die zelfs te heftig zijn tijdens je nachtmerrie. Durf jij het aan?

Halloween zoals je het nog nooit meegemaakt hebt

Ben je bijgekomen van de schrik en wil je zéker te weten gaan? Maak jezelf dan al een beetje angstig door de plattegrond van de horror night te bekijken. In totaal word je een uur blootgesteld aan de engste en gruwelijkste horrorverhalen die je je kan voorstellen. Even om een beeld te schetsen wat de grootte is van het evenement: in totaal doen er honderd professionele acteurs mee die jouw nekharen overeind krijgen.

(Tekst loopt door onder de foto)

halloween ANH Centrale Zorggroep
Een van de thema in de Horror Halloween Experience: clowns! Foto: ANH Centrale Zorggroep

Gaan = jongeren helpen

Je hartslag naar tweehonderd slagen per minuut krijgen is niet alleen spannend, met die dosis adrenaline die vrijkomt help jij ook nog eens de Bergse jeugd. Hoe dat zit? Drie maanden lang is er aan de Horror Halloween Experience gewerkt door maar liefst honderd man personeel. Veel van hen kunnen lastig hun draai vinden in de arbeidsmarkt. Door mee te helpen aan het opbouwen van de horror night, leren ze om te gaan met verantwoordelijkheid, discipline en motivatie. Dus bedankt voor jouw hulp!

Kaartjes winnen

Winnen is altijd leuk, zeker als de prijs het winnen ook nog eens waard is. Meedoen is simpel: vul hieronder het formulier in, geef even aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen … en klaar. En dan maar hopen dat je gewonnen hebt! Stond het lot deze keer niet aan jouw kant? Ook dan kan je gewoon Halloween meemaken. Als je vóór 10 oktober je kaartjes online bestelt, zijn ze maar 7,50 euro. Daarna komt er 2,50 euro bij. Zie het als een vroege vogel korting. Tickets voor vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober zijn hier te vinden.

(Tekst loopt door onder de foto)

halloween ANH Centrale Zorggroep
Durf jij het aan? Foto: ANH Centrale Zorggroep

Belangrijk om te weten

Onder de dertien jaar is het niet verstandig om naar de Horror Halloween Experience te komen. Hetzelfde geldt als je zwanger bent, last hebt van je hart of je niet lekker in je vel zit. Daarnaast is het evenement helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Kom daarnaast niet verkleed, op die manier is lastig onderscheid te maken tussen de acteurs en bezoekers.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over ANH Centrale Zorggroep ontdekken?

ANH Centrale Zorggroep dienstverlening

GeopendHele dag

Pegasuslaan 24, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer:

spookt

Spookt het in Bergen op Zoom? Hier lees je het

Het is oktober, het is bijna Halloween, dus is het Ghostober! We waren benieuwd: spookt het ook in B...
spin

Horror! Deze griezels kruipen rond in Bergen op Zoom

Pas op, dit is een waarschuwing! Ben je doodsbang voor spinnen, dan kan je dit artikel beter niet le...
spooky-huizen-bergen-op-zoom10

Spooky! In deze 5 oude Bergse huizen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan…

Er zijn van die huizen waarbij het lijkt alsof de tijd nooit is verstreken. Zodra je er een voet ove...

adv.