Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ho, ho, ho! 4 x gezellige kerstmarkten in en rondom Bergen op Zoom

Door Emilie Klasen 9 december 2019

Trucks met comfort food, kraampjes vol kerstversiering en muziek: nog even en het is weer tijd om over de kerstmarkt te struinen! Gelukkig hoeven we het er niet met één te doen, want in en rondom Bergen op Zoom staan meerdere kerstmarkten op de planning.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt S&L Zorg

Net zoals vorig jaar organiseert S&L Zorg weer een gezellige kerstmarkt. Lambertijnenhof is voor één dag omgetoverd in kerstsferen en er is van alles te doen. Zo staan er marktkramen waar je leuke producten kan kopen, proeven en bekijken. Ook geniet je hier van lekkernijen, warme dranken, een fotohoek, een treintje en nog veel meer. Iedereen is welkom! De kerstmarkt is op woensdag 11 december van 10.30 tot 17.00 uur.

Kerstmarkt

julianastraat
Foto: Google Maps

Dat is mooi! Op donderdag 12 december organiseert Zo BSO op Het Groene Hart samen met dagbesteding Op ’t dorp en Stichting de Zonnebloem een kerstmarkt in de Julianastraat 34 in Halsteren. Van 17.00 tot 19.00 uur struin je hier lekker rond. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen, waaronder kankerbestrijding.

Kerst op de Kaai

footstoet winter 2018-7
Foto: Micky Lint

Het lekkerst wat je kan doen wanneer de temperatuur daalt? Eten en drinken natuurlijk, zo kom je makkelijker de donkere dagen door. Van 13 tot en met 15 december 2019 wordt De Foodstoet ‘Kerst op de Kaai’ gehouden. Met foodtrucks, food entertainment en livemuziek proef je de kerstsferen op het foodtruckfestival nóg beter. Extra leuk: er is een foute kerstbingo op de zondagmiddag. En ben je op vrijdag en zaterdag nog niet uitgefeest? Dan is er vanaf 23.00 uur een afterparty in Bodega Waldolala mét Silent Disco.

Boerenkerstmarkt


Heb jij op zaterdag 14 december nog geen plannen? In Halsteren vind je de Boerenmarkt in kerstsferen. Wat je kan verwachten: een dag vol muziek, marktkraampjes, oldtimers én een loterij. Natuurlijk is ook de Kerstman aanwezig. Je bent van 13.00 tot 19.00 uur welkom aan de Burgemeester Mastboomplein. De opbrengst van de markt gaat naar ’t Spinooltje, de vereniging organiseert elk jaar een carnavalsmiddag voor gehandicapten.

Missen we nog een kerstmarkt? Laat het ons weten via [email protected] en dan vullen we het lijstje aan.

Lees ook:

kerstboom kerst grote markt denneboom

Wil je weten: hier koop je je kerstboom in Bergen op Zoom

Helaas, helaas ... Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer terug naar Spanje. Dus vanaf nu is de Kerstm...

Doe mee aan de indebuurt Bergen op Zoom kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor sommige ouderen in Bergen op...
3fm lifeline serious request

Gaaf! Hier ontbijt je met 3FM dj’s in Bergen op Zoom

Je hebt het vast voorbij zien komen: de dj’s van NPO 3FM komen tijdens Serious Request naar Bergen o...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.