Dit wil je niet missen: Niels Geusebroek en Julia Zahra op festival PUUR!

Aangeboden door Poppodium Gebouw-T 6 maart 2019

Hier móet je gewoon bij zijn: op zaterdag 16 maart staan de beste singer-songwriters van Nederland en België op festival PUUR van Gebouw-T. Dit jaar onder andere met Niels Geusebroek, Amber Arcades en Julia Zahra.

Sinds 2014 organiseert Gebouw-T het singer-songwriter festival PUUR. Een festival dat draait om de kracht en puurheid van muziek. Op twee podia presenteert Gebouw-T de beste singer-songwriters van Nederland en België! Dit  jaar zie je op het podium: Niels Geusebroek, Amber Arcades, Julia Zahra, Mitch Rivers en Verbraak en Van Bijnen. Met de laatste toevoeging van Amber Arcades en Mitch Rivers is het affiche voor de zesde editie helemaal rond!

Niels en Julia

Niels Geusebroek heeft net zijn succesvolle Coldplay tribute shows achter de rug en is nu weer terug in Gebouw-T. Ditmaal solo en met eigen werk! Julia Zahra ken je misschien nog  van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste winnares ooit. Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, dat op nummer 1 binnenkwam in de Itunes album top 10. In 2015 won Zahra het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’. Nu is ze terug met haar nieuwe EP ‘Something New’. Meer lezen over de singer-songwriters die op PUUR te zien zijn? Kijk dan hier.

Ook dichters

Op PUUR kun je ook drie talentvolle dichters aan het werk zien: Jacco Lauret, Arnout Teppema en Bert van den Helder. Zorg dat je dit festival niet mist!

Meer info

Zaterdag 16 maart vanaf 20.00 uur in Gebouw-T. Tickets zijn in voorverkoop €16,50 en aan de deur €17,50. Ben je VrienT van T, dan betaal je maar €13,-. Kaarten kun je hier bestellen.

Lees ook:

gertjan gebouw t

Het mooiste plekje van Bergen volgens Gert-Jan de Koster van Gebouw-T

Natuurlijk, zijn werkplek Gebouw-T is ook heel mooi. Maar Gert-Jan de Koster, directeur van Gebouw-T...
frank helvoirt

Frank werkt als beveiliger: ‘Met Vastenavend heb ik net zoveel plezier als de leutvierders’

Bekend gezicht, denk je? Dat kan, want Frank van Helvoirt kom je overal tegen. Aan de deur van de Be...
foodstoet evenementen bergen op zoom 2019

Noteer alvast in je agenda: deze evenementen in 2019 wil je niet missen

De Foodstoet, ProefMei, het Jazzweekend en al die andere evenementen in Bergen op Zoom in 2019: die ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Poppodium Gebouw-T. Meer over Poppodium Gebouw-T ontdekken?

Poppodium Gebouw-T poppodia

Nu openHele dag

Wilhelminaveld 96, Bergen op Zoom

Bekijk meer:poppodia

adv.