Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x handige tips als je gaat verhuizen in Bergen op Zoom

Aangeboden door Verhuis Veilig 16 februari 2020

Ga je het prachtige Bergen op Zoom verruilen voor iets anders? Of verhuis je binnen de stad naar een andere stek? Waar je ook heen gaat, je spullen van A naar B verplaatsen blijft een heel karwei. Heb je wel genoeg dozen, wie kan je helpen en heb je al nagedacht over het huren van een busje?! Voel jij je stress-level toenemen? Adem in, adem uit. Peter van Verhuis Veilig is professioneel verhuizer en geeft vijf handige tips als je gaat verhuizen in Bergen op Zoom.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gebruik een checklist

Foto: indebuurt

De belangrijkste tips als je gaat verhuizen? Peter kent ze allemaal. “Er komt veel bij kijken voor je eenmaal kunt genieten van je nieuwe woning”, vertelt hij. “Sterker nog: sommige zaken kun je het best ruim vóór de verhuizing regelen. Zet het op papier, zodat je precies weet wanneer je wat moet doen.” Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Huur je? Zeg tijdig je huurovereenkomst op
  • Koop stickers die je op de verhuisdozen plakt: dan hoef je niet de inhoud van iedere doos te checken
  • Schrijf je op tijd in bij je nieuwe adres en eventueel nieuwe gemeente

Geen idee wat je erop moet zetten? Verhuis Veilig heeft al een checklist voor je gemaakt. Die vind je hier.

Pak op tijd in

Foto: Unsplash

Het klinkt logisch, maar tóch handig om rekening mee te houden. Verhuizen is al stressvol genoeg en je wilt niet op de dag van verhuizing erachter komen dat je toch meer spullen hebt dan je denkt. Of dat je toch een grotere bus nodig had. Peters tip: “Spreek met jezelf af dat je een maand van tevoren begint met het inpakken van kleine dingen. Start met spullen die je niet vaak gebruikt en eindig met alles wat je vaak gebruikt.”

Opruimen

tips verhuizen
Foto: indebuurt Breda

Als je toch op tijd gaat inpakken, kun je meteen kijken welke spullen je niet meer wilt houden. Opruimen dus! “Werp een kritische blik op je inboedel’, vertelt Peter. “Grote kans dat een deel weg kan. Zoek dit zoveel mogelijk uit, want dit scheelt alleen maar tijd tijdens het verhuizen. Zet je overtollige bezittingen op Marktplaats, geef het aan vrienden of breng het voor het verhuizen langs bij de milieustraat in Bergen op Zoom.” Opgeruimd staat netjes!

Geen stress voor je huisdieren

tips verhuizen
Foto: indebuurt

Heb jij een harig of schubbig gezinslid? Dan moet je goed nadenken waar je die gaat laten tijdens de verhuizing. Vooral voor honden en katten is dit een ingrijpende gebeurtenis. Onze tip: zorg dat je furry friend tijdelijk ergens anders verblijft. Dit scheelt stress en zo hoef je niet steeds angstig de deur dicht te houden.

Heb je knaagdieren of vissen? Deze mogen gewoon blijven staan. Verhuis ze op als laatste in je eigen auto of de verhuiswagen. Tip van Peter: “Wel uitkijken dat je aquarium niet leeg klotst: haal zoveel mogelijk water eruit en dek het af met opgeblazen boterhamzakjes.”

Laat Verhuis Veilig het werk voor je doen

tips verhuizen
Foto: Verhuis Veilig

Zie je enorm op tegen het sjouwen met dozen, je bed de trap af én op tillen en het rijden in een grote bus? Verhuis Veilig werkt ook in Bergen op Zoom. Peter en zijn collega’s nemen graag het zware werk uit handen. Ze doen het volgende:

  • Het verhuizen van al je meubels en bezittingen
  • Het (de)monteren van meubels die niet door je de deur passen of je gewoon liever los van elkaar verhuist
  • Als je zelf liever niet inpakt, doen zij dit ook voor je

Al je bezittingen zijn tijdens de verhuizing gewoon verzekerd. Zo kun je met een gerust hart alles overlaten aan de deskundige verhuizers van Verhuis Veilig. Voor een kleine prijs denken ze maar al te graag met je mee. Speciale verzoeken? Niks is te gek! Ook als je de oude woning schoon moet opleveren of door je je nieuwe stek nog een frisse wind wilt laten gaan ben je aan het juiste adres. Dankzij de schoonmaakservice weet je zeker dat je van de vloer kunt eten. Benieuwd wat Verhuis Veilig voor jou kan betekenen? Vraag een offerte aan via de oranje button en zet de tips van het verhuizen om in daden.


Meer over Verhuis Veilig ontdekken?

Verhuis Veilig dienstverlening

Marijke Meustraat 32, Breda

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer:

Vincentius Bergen op Zoom

Schatzoekers opgelet! Hier vind je kringloopwinkels in Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een kringloper in Bergen op Zoom? Onze stad heeft te gekke tweedehandswinkels w...
milieustraat Bergen op Zoom saver

Gratis inleveren bij de milieustraat: dit laat je kosteloos achter

De bladeren uit je tuin gooi je in de gft-container, het vleesbakje gaat bij het plastic en de krant...
Vincentius Bergen op Zoom

Vincentius: de meest verborgen goudmijn van Bergen op Zoom

Van bankstellen tot jassen en pannen tot schilderijen: Vincentius in Bergen op Zoom is een goudmijn ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.