Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Bergen op Zoom

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen op koopzondag, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kan doen in Bergen op Zoom. Wil je weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Extra shoppen op zondag

roy vermeij aanbiedingen winkelen bergen op zoom koopzondag centrum binnenstad shoppen winkelen
Foto: Roy Vermeij

Dankzij Sinterklaas en Kerstmis is het vaker koopzondag dan normaal! Neem je vriendinnen zondagmiddag 24 november mee naar het centrum en ga lekker shoppen. Bekijk hier alle extra koopzondagen.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij Café ’t Locomotiefke

©Yourlittleblackbook.me

What’s in a name? Café ’t Locomotiefke is een topplek voor de zondagmiddagborrel. Neem plaats aan één van de knusse tafeltjes, bestel een lekkere borrelhap en geniet van een goed drankje. Tip: ’t Locomotiefke schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Bezoek het Markiezenhof

Foto: Jurgen Kwisthout

De kans is groot dat jij tijdens je vakantie naar Frankrijk een château bezoekt. Waan je een toerist in eigen stad en bezoek ons eigen Markiezenhof. Bekijk de expositie over de bevrijding, ontdek hoe de markiezen vroeger leefden en ontdek meer over Bergen op Zoom als kermisstad. Leuk uitje met familie!

FÏNLEY Sunday Guide

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.