Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filmpje! Wij gingen naar een magische show bij Intratuin

Aangeboden door Intratuin Halsteren 18 januari 2019

Wat ga je doen als drie oppaskindjes van twee, vijf en zeven in huis hebt? Wij gingen naar de nieuwste musical bij Intratuin: De Fantastische Meneer Rimror. Als verrassing, want de kids wisten van niks. We hadden alleen verteld dat we iets heel leuks gingen doen.

Toen we aankwamen bij de parkeerplaats van Intratuin vertelden we dat we plantjes gingen kopen bij Intratuin. Het was stil, héél stil op de achterbank van de auto. Was dat dan die leuke verrassing?

Magische show

‘Er is iets speciaals bij Intratuin, een musical en daar gaan we naartoe!’ De lipjes krulden omhoog en zo liepen we met z’n vijven naar de authentieke spiegeltent. Alle ouders en kinderen zaten op stoelen om de dansvloer heen, dus daar zochten wij ook een plekje. Niet veel later werd het licht gedimd en begon de musical. We werden meegesleept in het verhaal van mevrouw Suikerzoet en de fantastische meneer Rimror. Met dans, zang, prachtige outfits, glitters, sterren en alles wat de aandacht trekt. Een magische show voor jong en oud, ook wij keken onze ogen uit!

Walhalla voor kinderen

Na een uur was de musical voorbij en mochten we met de mooie mevrouw Suikerzoet op de foto. We liepen vanuit de spiegeltent Intratuin binnen en daar was het walhalla voor kinderen nog niet voorbij. We gingen in de draaimolen, visjes voeren en natuurlijk naar het springkussen. Hier hebben de kids zich nog zeker een uur vermaakt!

Naar de musical

De musical draait nog de hele maand januari en speelt op de volgende dagen in het Royal Palace bij Intratuin Halsteren:

  • Zondag 20 januari (twee voorstellingen)
  • Woensdag 23 januari
  • Zaterdag 26 januari (twee voorstellingen)
  • Zondag 27 januari (twee voorstellingen)

De vroege voorstelling is om 12.00 uur en de zaal is om 11.30 uur open. De late voorstelling is om 15.30 uur en dan is de zaal om 15.00 uur open. Entree voor de musical is €5,- en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kaartjes zijn hier te koop.


Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten09:30 - 21:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

adv.