Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitgaan in je woonkamer: dj-duo Verdampt geeft feestje via de livestream

Door Joost Verdult 20 maart 2020

Het coronavirus zet ons leven op z’n kop. Maar gaan we bij de pakken neerzetten? Nee, natuurlijk niet. Daarom hebben Gebouw-T, dj-duo Verdampt, het perkeffect, Image Productions en Boekanier hun krachten gebundeld in de vorm van een livestream. Alles om ervoor te zorgen dat jij zaterdag los kan gaan. In je huiskamer dan wel te verstaan.

Mocht je zaterdag liever in de keuken of slaapkamer een feestje bouwen, dan mag dat natuurlijk ook. Het gaat er meer om dat je vanwege de coronacrisis tijdelijk niet het café of ons poppodium kan bezoeken. Tijd voor een feestje! Met dank aan onder andere Gebouw-T en dj-duo Verdampt die zorgen voor een muzikale livestream.

Elektrische beats

Schuif je tafels aan de kant en zorg dat de schilderijen goed aan de muur bevestigd zitten, want aanstaande zaterdag is het tijd om te dansen. Met het vinyl dj en live drums-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest heb jij de kans om onder het genot van een elektronische beat je benen onder je lijf vandaan te dansen. Instant classics en nieuwe ontdekkingen: het komt allemaal voorbij.

‘Verwacht een set met soul, disco, rock, indie, elektro en alles wat ertussen zit’

“Verwacht een set met soul, disco, rock, indie, elektro en alles wat ertussen zit”, vertelt drummer Matthijs van het duo Verdampt. “Van vroeger tot nu, voor jong tot oud en waar nodig ondersteund met live drums.”

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Vanaf 21.00 uur live

Dus heb je zin om zaterdag (thuis) een feestje te boven? Klik dan vanaf 21.00 uur op de livestream van gebouw-t.nl/live. Hoewel de ‘entree’ gratis is, heb je tijdens de show de kans om wat geld in de digitale pet die rondgaat te gooien. De opbrengsten van de donaties gaan naar verschillende artiesten die alle steun hard kunnen gebruiken. Dus koppel de livestream zaterdag aan je boxen, knal de volumeknop omhoog en ga lekker los. Het is tenslotte zaterdag, nietwaar?

Lees meer:

tjeezecups

Dennis beloont de bikkels in de zorg met cheesecake: ‘Ze verdienen waardering’

Met cheesecake hulpverleners in de zorg een steuntje in de rug geven. In tijden dat er veel gevraagd...
restaurant oase restaurant corona

Dicht door corona maar niet kunnen bezorgen: dit Bergs restaurant heeft een oplossing

Wat doe je als een restaurant hebt dat dicht moet vanwege corona, maar bezorgen of afhalen van de ma...
bestellen afhalen bergen op zoom biercafé 't Locomotiefke Locomotiefke bier bezorgen

Locomotiefke geeft positieve draai aan sluiting door corona: ‘Wij gaan speciaalbier bezorgen’

Even niet naar het café: dat is het resultaat van de verregaande maatregelen die nodig zijn om het c...

adv.