Dit gaat er gebeuren in de spiegeltent van Intratuin

Aangeboden door Intratuin Halsteren 5 december 2018

Ook na Kerst blijft de spiegeltent van Intratuin nog staan en komt er iets heel bijzonders. Een sprookjesachtige musical, gemaakt in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties. Deze productiemakers verleende hun medewerking aan onder andere diverse theaterproducties in het Efteling Theater. Met in de hoofdrol landelijk bekende musicalsterren.

Intratuin brengt in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties een familiemusical op de planken vol dans, muziek en humor. De Fantastische Meneer Rimror is een feel good musical met in de hoofdrol: Jeroen Molenaar bekend van De Gelaarsde Kat en The Bridges over Madison County, Annemarijn Kool bekend van Beauty and the Beast en Mozart de Musical, en Joris van Veldhoven bekend van CARO, Evita en Chaplin.

Het verhaal

De wereld van De Fantastische Meneer Rimror is betoverend. Samen met zijn liefste mevrouw Suijkerzoet woont hij in de prachtige oude spiegeltent. Zijn leven draait om snoep, sterren en kinderwensen in vervulling laten gaan. Meneer Rimror plukt sterren in de nacht samen met zijn helpers en vermaalt deze tot sterrenstof. Wanneer een kind in zijn magische handspiegel kijkt, een straal van sterrenstof naar beneden dwarrelt en de wens wordt uitgesproken… dan pas gaat deze in vervulling. Deze betoverende glinsterende wereld trekt de gemene Rufius Reflectius naar de spiegeltent. Hij wil niets anders dan de diamanten handspiegel van meneer Rimror stelen. Op een donkere nacht slaat hij toe en laat een nep diamantenspiegel achter. Dit is een ramp: Rufius weet niet dat wanneer een kind nu in de spiegel kijkt en zijn wens uitspreekt niet de wens in vervulling gaat, maar precies het tegenovergestelde. Lukt het om de gemene Rufius Reflectius te pakken en komt de magische diamentenspiegel weer terug bij Meneer Rimror…

Meespelen

Intratuin wil met deze voorstelling ruim 250 kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit de regio de mogelijkheid geven, één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Per voorstelling spelen er 20 kinderen mee. De kinderen worden een paar uur voor de voorstelling klaargestoomd voor hun gastrol. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier tot uiterlijk 1 januari.

Het programma

De Fantastische Meneer Rimror speelt op de volgende dagen in het Royal Palace bij Intratuin Halsteren:

  • Woensdag 9 januari
  • Zaterdag 12 januari (twee voorstellingen)
  • Zondag 13 januari (twee voorstellingen)
  • Woensdag 16 januari
  • Zondag 20 januari (twee voorstellingen)
  • Woensdag 23 januari
  • Zaterdag 26 januari (twee voorstellingen)
  • Zondag 27 januari (twee voorstellingen)

Entree voor de musical is €5,- en tickets zijn te koop op de website van Intratuin Halsteren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intratuin Halsteren. Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Nu open09:30 - 17:30

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

adv.