Dit is het programma van het Op De T-Festival

Door Irma van Schaijk 19 maart 2019

Hemelvaart = Op de T-Festival! We kijken er al een tijdje naar uit, maar op 30 mei is het dan zover: het gratis toegankelijke festival van Gebouw-T wordt dan gehouden. En dit staat er op het programma:

De muziek is al bekend. Het festival wordt geopend oor The Vision of Johananna, en verder staan de Zeeuwse hiphopper Bas de Meijer, de Belgische band The Calicos, The Juke Joints en de Bob Marley tribute band The Rootsriders op het podium.

Ook voor jeugd

Maar natuurlijk is er nog meer te beleven bij Op De T. Er is een festivalmarkt, een kinderhoek en een afterparty in Gebouw-T. Dit jaar wordt krijgt de leeftijdsgroep van 12 tot en met 15 jaar hun eigen domein. Een container, waar speciaal voor deze jongeren iets wordt georganiseerd. Het jongerenplatform Young Creations van Gebouw-T is nog aan het brainstormen over wat hier precies zal plaatsvinden. “Het kan iets zijn met muziek, gamen of een schuimparty”, zegt directeur Gert-Jan de Koster. “Daar zijn we nog niet uit.”

Duurzaam

Het festival is zo een evenement voor het hele gezin. Heel belangrijk bij dit festival is duurzaamheid. Van de hybride generator tot de biologische hapjes en het scheiden van afval: bij alle aspecten van het festival wordt aan duurzaamheid gedacht. “Wij zijn daar zo’n zes, zeven jaar geleden mee begonnen en nu zie je dat wij als festival echt een voorbeeldfunctie hebben”, zegt Gert-Jan. Hij raadt bezoekers dan ook aan om te voet of op de fiets te komen!

Informatie

Het festival is op Hemelvaartsdag 30 mei van 12.00 tot 20.00 uur op het Wilhelminaveld. Na afloop is er een afterparty in Gebouw-T. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:

koffiekar

Nieuw: deze Bergse koffiebar is voortaan te zien op evenementen

Paul Peeman staat in Bergen op Zoom bekend als 't Fietsboerke, omdat hij werkt als mobiele fietsenma...
foodstoet evenementen bergen op zoom 2019

Noteer alvast in je agenda: deze evenementen in 2019 wil je niet missen

De Foodstoet, ProefMei, het Jazzweekend en al die andere evenementen in Bergen op Zoom in 2019: die ...

Meer over Poppodium Gebouw-T ontdekken?

Poppodium Gebouw-T poppodia

Nu openHele dag

Wilhelminaveld 96, Bergen op Zoom

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Doen Nieuws

adv.