De vijf leukste dingen van de Bergse kermis én kortingsbonnen

Door Irma van Schaijk 11 oktober 2017

Het is bijna herfstvakantie én bijna kermis! Vanaf zaterdag is de binnenstad een en al oliebol en suikerspin. Gezellig! Kijk hier voor de vijf leukste dingen van de Bergse najaarskermis en voor kortingsbonnen:

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zit je zomaar naast een griezel

kermis halloween

Vrijdag 20 oktober is het Halloween Fright Night op de Bergse kermis! Dus dat wordt griezelen… een aantal acteurs zullen in de binnenstad aanwezig zijn om de kermisbezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Stap je in een attractie, zit er zomaar ineens een creep naast je! Kinderen mogen deze avond ook verkleed komen. Vanaf 20.00 uur.

Hoog en snel

hangover

De spannendste attractie van de Bergse kermis is dit jaar toch wel de Hangover! Ben jij een waaghals? Bewijs dat dan maar eens!

Met korting

kortingsbonnen

De Bergse kermis is al superbetaalbaar. De kinderattracties kosten slechts 1,50, de attracties voor volwassenen 2,50 (behalve de Hangover, die is iets duurder), spelletjes mogen maximaal 5,- kosten. En dan zijn er ook nog kortingsbonnen, die je kunt downloaden via www.debergsekermis.nl. Deze zijn elke dag geldig!

Leuker

En mis je dan toch de eurodagen nog een beetje? “Veel attracties wilden niet meer naar Bergen komen omdat wij hier een eurodag hadden,” vertelt organisator Frank Vale. “Nu we dit niet meer doen, hebben we de kans om meer en grotere attracties te boeken, waardoor de kermis leuker wordt. En we zorgen ervoor dat de Bergse kermis iedere dag betaalbaar is!” 

Leuk voor de kinderen

minions

Natuurlijk kunnen de kinderen genieten van attracties als het treintje of de minicars. Maar ze kunnen ook de Minions (15 oktober, 15.00 uur), Buurman & Buurman (18 oktober, 15.00 uur) of Donald en Goofy (22 oktober, 15.00 uur) ontmoeten!

Vanaf het terras

de teerkamer

De attracties zijn zo opgesteld, dat ze goed te zien zijn vanaf de terrassen van de Grote Markt. Dus: kinderen in de Poliep, ouders zwaaien vanaf het terras van de Teerkamer. Mooi verdeeld toch?

Informatie

kermis

Wanneer: van 14 t/m 22 oktober,

Hoe laat: dagelijks van 13.00 tot 23.00 uur (zondag 22 oktober van 13.00 tot 21.00 uur).

Waar: Grote Markt en Gouvernementsplein

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶