Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brrr! 5 x griezelen in Bergen op Zoom tijdens deze Halloween-activiteiten

Door Emilie Klasen 21 oktober 2019

Spooky! Halloween staat weer voor de deur. Het van oorsprong Amerikaanse evenement wordt sinds een paar jaar steeds populairder in ons kikkerlandje. Ook in Bergen op Zoom worden er genoeg griezelige activiteiten georganiseerd in het Halloweenthema. We hebben de spannendste uitjes voor je op een rijtje gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Halloween in Bergen op Zoom: het Klimbos

Brrrr … Over de hele wereld worden er duistere kinderen geboren die een groot gevaar vormen. Daarom gaan deze kinderen naar speciale instellingen die over de hele wereld verstopt zitten. Eén hiervan bevindt zich onder het Klimbos in Bergen op Zoom. Met Halloween ontsnappen de kinderen, terroriseren het Klimbos en zijn uit op kattekwaad. Het is jouw taak deze kinderen terug te brengen naar de instelling. Durf jij het aan? Reserveren kan hier.

Wanneer: 26 oktober
Tijd: starttijden vanaf 18.00 uur
Adviesleeftijd:
12

Blijf je liever op de grond? Er is 26 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur ook een spooktocht in Klimbos Brabantse Wal. Tip: neem een zaklamp mee. Meedoen? Mail hiervoor je naam, aantal personen en tijd waarop je zou willen starten door naar [email protected]. Zij nemen dan contact met je op.

Midgetgolf in Halloweensfeer

Foto: Midgetgolfbaan Meilust

Midgetgolfen in Halloweensfeer? Dat kan op 26 oktober bij de Midgetgolf in Bergen op Zoom. Tijdens de kinderdag kunnen jij en je kids pompoengolfen, slijm maken, griezeldiploma ontvangen en nog veel meer!

Wanneer: 26 oktober
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
Leeftijd: alle leeftijden

Binnenstad = griezelstad

Griezelen in de Bergse binnenstad? Dat kan op vrijdagavond 25 oktober. In de binnenstad is het dan Halloweenavond. Wat je kan verwachten? Dansoptredens, enge griezels die door de straten lopen en lekkere snoepjes. Vanaf 18.00 uur begint het event.

Horror Halloween Experience

halloween ANH Centrale Zorggroep
Foto: ANH Centrale Zorggroep

Iets verder dan Bergen op Zoom, maar wel heel gaaf: de Horror Halloween Experience. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober staat jou iets te wachten in Moerstraten. Bedenk even je ergste nachtmerrie, zoals op visite gaan bij je schoonmoeder, en doe die enge droom keer dertien. Zoiets kan je verwachten van de Horror Halloween Experience. Zie hoe horrordokters op beestachtige wijze te werk gaan, creëer een nóg grotere angst voor clowns en word achterna gezeten door zombies.

Halloween Hafla

Een dansavond in griezelsfeer, dat is de Halloween Hafla. Tijdens deze feestavond in Halloweensfeer kan jij van verschillende buikdansoptredens genieten. Wanneer het is? Op woensdagavond 30 oktober vanaf 20.00 uur. Inschrijven voor het open podium en tickets bestellen kan via [email protected]

Lees meer:

bergen op zoom halloween ANH Centrale Zorggroep

Bof jij even: nog één kans om kaarten te winnen voor Horror Halloween Experience

Soms lacht het leven je toe. Zie dit als zo'n blij moment, maar dan wel met een schaterlach van een ...
halloween dumphal

5 x zó word je een echte griezel tijdens Halloween

Op 31 oktober is het Halloween. In het weekend ervoor (27-29 oktober) is er op veel plaatsen iets te...
Leuk volgens wijkagent Bouke

Het beste van ‘Leuk volgens local’: hier moet je volgens jullie écht zijn geweest

Iedere week vertelt een andere inwoner van de stad tijdens 'Leuk volgens local' wat zijn of haar fav...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.