Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blijvend afvallen zonder dieet: deze reviews bewijzen dat het kan

Aangeboden door Tren Counseling 19 september 2020

Wijntje hier, comfortfood daar, sportschool dicht… Hallo coronakilo’s! Maar dankzij Monique van Tren Counseling zwaaien we die overtollige pondjes net zo hard weer uit. Zij heeft namelijk een unieke én effectieve manier om blijvend af te vallen, zonder dieet. 

Door de behandeling van Tren Counseling verlies je gewicht, zonder daar de hele dag mee bezig te zijn. En ook van eindeloos jojo’en is geen sprake: met deze methode houd je voor de rest van je leven controle over je gewicht. Hoe dan? Nou, door vier kleine prikjes in je oren! Auriculotherapie, heet dat.

Werkt op 3 manieren

Deze prikjes hebben op verschillende manieren effect:

  1. Je hebt geen zin meer in zoetigheid
  2. Je vetverbranding gaat sneller
  3. Je maag geeft eerder aan dat je genoeg hebt gehad

Je leest er meer over op de website van Tren Counseling.

Coaching en begeleiding

Monique is regelmatig in Halsteren; op dinsdagmiddag 22 september en dinsdagmiddag 20 oktober zijn tussen 14.00 en 15.00 uur de eerstvolgende mogelijkheden. Tijdens je eerste afspraak legt ze alles rustig uit, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Pas als jij besluit ervoor te gaan, betaal je inschrijfgeld. Dat is inclusief de eerste behandeling. Daarna kan je er iedere vier weken voor kiezen om terug te komen voor een vervolgbehandeling.

Buiten dat de behandeling zelf de ‘moeite’ waard is, is Monique ook nog eens een heel fijn, positief mens. Tijdens het traject zal ze je coachen en begeleiden, en helpt ze je op weg met je persoonlijke doelstellingen.

(Tekst loopt door onder de foto)

Tren counseling
Monique (links) aan het werk

Recensies

Op de website van Tren Counseling spreken de reviews voor zich. Een greep uit de lovende verhalen:

  • Carla: “In 5 maanden 17 kilo kwijtgeraakt, de knop is om! Bewuste keuzes leren maken doordat de zoetbehoefte is verdwenen en je sneller vol zit, maar verder bijna alles kan eten.”
  • Dennis: “In het begin was ik sceptisch maar de kilo’s vlogen eraf! En dat zonder hongergevoel en je kan bijna alles eten!”
  • Grace: “Maar liefst 10 kilo in 2 maanden! Geloof me, je krijgt er geen spijt van, maar waar voor je geld!”
  • Agnes: “Ik was best wel sceptisch, ben een echte suikerjunk. Maar ben nu 1 week bezig en er is 1.4 kilo af. En zonder veel moeite en geen trillende handen omdat ik geen suiker eet.”
  • Wilma: “Hele goede en vriendelijke begeleiding. Als er vragen zijn kan je via de mail altijd terecht. En als het even maandje moeilijker gaat dan krijg je goede feedback om de maand daarop weer resultaat te krijgen.”
  • Ismay: “Na 3 weken al 3 kg kwijt! Normaal ben ik erg sceptisch over alternatieve geneeswijzen, maar dit werkt echt goed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hiermee mijn streefgewicht bereik.”

Vergoed door je verzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je de kosten van de behandeling declareren. Afhankelijk van je zorgverzekeraar krijg je een gedeelte van, of zelfs het hele bedrag van de behandeling terug.

Probeer het ook!

Kijk hier wanneer Monique weer in Halsteren is, en boek meteen een afspraak in. Je kan ook bij Tren Counseling terecht als je wilt stoppen met roken of last hebt van overgangsklachten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren Counseling. Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Vandaag gesloten

Lindenlaantje 1a, Halsteren

Bekijk meer:zorg

Lees meer:

Stoppen met roken of afvallen? Deze behandelingen worden vergoed

Het is 2020! Dit jaar ga je eindelijk stoppen met roken en zeg je gedag tegen die hardnekkige kilo's...
roken sigaret

Vergeet nicotinekauwgom en -pleisters: stoppen met roken doe je zo

Een peuk, sjekkie of een paffer. Waar het vroeger de normaalste zaak van de wereld was om op verjaar...
Tren Counseling Halsteren

Wel afvallen, niet diëten: raak zonder gedoe je vakantiekilo’s kwijt

De kans is groot dat jij deze zomervakantie geleefd hebt als een bourgondiër. Cocktails op het terra...

adv.