Bevrijdingsfestival Bergen op Zoom 2018: Happy Days op het Ravelijn!

Aangeboden door Bakker Groffen 7 april 2018

Je hoeft niet meer de auto/trein/bus te pakken met Bevrijdingsdag, want het Bevrijdingsfestival is in Bergen op Zoom. Plein de Vie organiseert op zaterdag 5 mei Happy Days. Dat doen ze op een wel heel bijzondere locatie: het Ravelijn dat sinds lange tijd weer open is. Wij verklappen je alvast de line-up en welke toffe activiteiten er plaatsvinden. 6 x dit is Happy Days 2018.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Vier de vrijheid

happy-days-bergen-op-zoom-1

Het allerbelangrijkste op Bevrijdingsdag: even stil staan en genieten van onze vrijheid. Bij Happy Days vier je de vrijheid van nu in de sfeer van toen. Er klinken jaren ’40 tot ’60 deuntjes uit de speakers en op het podium treden verschillende Bigbands op: de Reddende Engels en Go West. DJ Alex vult de pauzes en zorgt voor een toffe afsluiter!

Neem een kijkje op het Ravelijn

Na zoveel jaar dicht wegens verbouwing is het Ravelijn met Happy Days eindelijk open. Kom het volledig uitgediepte en naar originele stijl bestrate binnenterrein bekijken. Loop eens over de waterbrug (van de ontwerpers van de Pompejus toren) en neem een kijkje in de voorheen altijd gesloten gebleven kazematten… Het kan allemaal op 5 mei bij Happy Days.

Picknicken aan lange tafels

happy-days-bergen-op-zoom-1

Bij een feestje hoort lekker eten en dat is geregeld: er is een heerlijke Canadian picknick. Dit is een mand vol belegde broodjes en de Canadian snack (zoet broodje met noten en de typisch Canadese Esdoornsiroop) compleet gemaakt met een consumptie naar keuze. Hier kan je de picknick online bestellen. Maar frietjes en broodjes kroket zijn ook present!

Show je verzameling

happy-days-bergen-op-zoom-1

Ben of ken jij iemand met een prachtige verzameling? Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld Rock & Roll platen. Als het maar past bij de jaren ’50, ’60 en ’70. In de ‘case matte’ kun je in een marktkraam spulletjes ruilen/weggeven/verkopen. Wat je zelf wilt! Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar [email protected].

Oldtimers bewonderen

happy-days-bergen-op-zoom-1

Er is ook een Oldtimer brommertour. Bij de vorige editie kwamen daar zo’n veertig brommertjes op af. Je kunt er een kijkje nemen, maar er ook zelf met een oldtimer naartoe. In de middag maken ze een tour van twee uur door de omgeving van de Brabantse Wal. Lijkt je dit leuk? Geef je dan op via [email protected].

Hier moet je zijn

happy-days-bergen-op-zoom-1

Happy Days duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Ben je voor 18.00 uur binnen dan is de entree gratis. Daarna kost het €5,- inclusief consumptie. Bestel je vooraf tickets online dan ben je zeker van een plekje op het festival. Je kunt ook tickets aan de deur kopen.

Voor meer informatie over het festival, kijk hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakker Groffen. Meer over Bakker Groffen ontdekken?

Bakker Groffen bakkers

Vandaag gesloten

Burg. van Hasseltstraat 39, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.