Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Train je conditie én ritmegevoel met Aqua Drum Vibes bij zwembad De Schelp

Aangeboden door Zwembad de Schelp en de Melanen 14 juli 2019

Ben je een liefhebber van ritmische muziek, maar vind je je conditie ook belangrijk? Misschien verwacht je deze twee zaken niet samen, maar de samensmelting van de twee hobby’s is te beleven in zwembad De Schelp. In het najaar beginnen de groepslessen in het vernieuwde zwembad waar je conditie én ritmegevoel op de proef stelt met Aqua Drum Vibes.

Het fitnessen in het water is overgewaaid uit Polen en is speciaal bedoeld voor iedereen. Of je nu op de basisschool zit of in een seniorenhuis woont: je kan gewoon in De Schelp meedoen. Zo’n vijf jaar geleden werd Aqua Drum Vibes ‘uitgevonden’, waarna de sport de laatste twee jaar in een stroomversnelling terecht is gekomen. Het drummen op het wateroppervlakte is zo ontwikkeld dat het programma niet ál te moeilijk is. Er komen dus geen bijzondere technieken bij kijken en regels hoef je niet uit je hoofd te leren.

Aqua Drum Vibes: rammen op het water

Dus wil jij je energie kwijt, heb jij zin om ergens op te rammen of ben jij een muziekliefhebber die wel wat beweging kan gebruiken? Dan voel jij je bij Aqua Drum Vibes als een vis in het water. Je krijgt in zwembad De Schelp drumstokken van zo’n 400 gram per setje, waarmee je het opneemt tegen de weerstand van het water. Het voordeel? Je kan het zo moeilijk, zwaar of ritmisch maken als je zelf wilt. Extra leuk: de oefeningen zijn zo ontworpen dat je tijdens Aqua Drum Vibes zoveel mogelijk spiergroepen traint. Ideaal als de sportschool niet helemaal jouw ding is.

zwembad de schelp verbouwing steigers
Nog even in de steigers, maar binnenkort kan jij hier meedoen met Aqua Drum Vibes. Foto: zwembad De Schelp

Zo meld jij je aan

Wil jij even lekker losgaan op het water? Laat het beest in je vrij en mep erop los! Wel op het water dan natuurlijk. Inschrijven voor de groepslessen van Aqua Drum Vibes doe je vanaf de tweede helft van augustus. Kom je één keer per week? Dan kost het 27,50 euro per maand. Wil jij zo vaak mogelijk komen om al je spiergroepen te trainen? Dan is het slechts 32,50 euro per maand (automatische incasso) om onbeperkt de drummen. Goede deal!

Alle kanten op met een abonnement

Verandering van spijs doet eten, moeten ze bij zwembad De Schelp hebben gedacht. Want neem jij een abonnement voor de groepslessen en kies je voor de actie dat je onbeperkt kan komen? Dan mag je meedoen met álle lessen die wekelijks worden aangeboden. Een paar hiervan zijn:

  • AquaJogging
  • AquaRobics
  • AquaBootcamp
  • AquaZumba

Wil je alle groepslessen bekijken? Klik dan hier. Meer informatie over de groepslessen vind je op de website en Facebookpagina van het zwembad.


Meer over Zwembad de Schelp en de Melanen ontdekken?

Zwembad de Schelp en de Melanen zwembaden

De Boulevard Noord 45, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zwembaden

Lees meer

zwembad de melanen

Op deze manier zet zwembad De Melanen in op de gezondheid van de bezoekers

Dubbel goed nieuws! Het lekkere weer lijkt nu écht onze kant op te komen. En wat doe je als de zon s...
zwembad de schelp

Binnenkijken bij zwembad De Schelp: zo ziet het er nu uit

Dat was even schrikken toen we een jaar geleden te horen kregen dat De Schelp per direct werd geslot...
de-schelp-bergen-op-zoom-buitenzwembad

Geen buitenzwembad meer bij de Schelp, maar een waterpark

Het vernieuwde zwembad De Schelp zal geen buitenbad meer hebben. Het kleine buitenbad wordt vervange...

adv.