Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handen binnenboord: ontdek alles wat je wilt weten van de Bergse kermis

Aangeboden door VdV Kermispromotie 12 oktober 2019

Als je dit weekend ‘even lekker wilt uitwaaien’, hoef je daarvoor niet naar de Zeeuwse kust. Hoe dat kan? De kermis is weer in Bergen op Zoom! Van 11 tot en met 20 oktober vlieg jij over de kinderkoppen van de Grote Markt of stil jij je lekkere trek op het Gouvernementsplein. Wil je weten wat je allemaal te wachten staat? Sluit de beugels, handen binnenboord en laat je meenemen door de volgende info.

De kermis in Bergen op Zoom is er een die bijzonder is. Op welke manier, vraag je je af? Nou, bijzonder betaalbaar. Door de prijzen alle dagen eerlijk te houden, is het in feite iedere dag piekendag voor jou. En voor de jonge lezers: een piek, was één gulden. Dat was dat betaalmiddel waar men voor de euro de boodschappen mee betaalden

Openingstijden Bergse kermis

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de najaarskermis weer in Bergen op Zoom is, maar hoe laat kan je er terecht? Van 11 tot 19 oktober is het speel- en eetparadijs open tussen 13.00 uur en 0.00 uur. De laatste dag (zondag 20 oktober) gaan de kermisexploitanten iets eerder dicht, namelijk om 22.00 uur.

(Tekst loopt door onder de foto)

kermis bergen op zoom
Durf jij het aan? Een ritje in de Hang Over? Foto: Andrea Korstanje

Ladies night

Een kermis is meer dan alleen attracties en eetkramen. Een kermis, dat is een beleving. En om die beleving net nog meer kracht bij te zetten, mag je verschillende bijzondere dagen en activiteiten verwachten. Zo is het vrijdag 18 oktober ladies night. Op die dag krijgen de vrouwen onder ons een mooie korting aan de kassa. En ook leuk: je krijgt een klein presentje, om te vieren dat het ladies night is. Ben je toevallig geboren als een man, maar zie jij de bovenstaande voordelen ook wel zitten? Trek een rokje aan en doe een pruik op, je kan kijken hoe ver je komt …

Leuk voor de kinderen

Een kermis is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten. Juist daarom komen er een aantal jeugdhelden waar zelfs jij misschien nog naar gekeken hebt op televisie. De vrolijke klussers Buurman & Buurman verblijden ons zondag 13 oktober met een bezoekje. Een week later (20 oktober) is het de beurt aan de hoofdrolfiguren van Toy Story: Woody en Buzz Lightyear. Daarnaast leuk voor jong en oud: kortingen. Houd de website van de Bergse kermis in de gaten en check welke kortingen jij kan pakken.

(Tekst loopt door onder de foto)

kermis bergen op zoom
Here we go, go, go! Foto: Andrea Korstanje

Gaat de kermis volgend jaar door?

Huh, hoezo? Waarom zou de kermis in Bergen op Zoom volgend jaar niet doorgaan? Dat zit zo. Kermisman Frank Vale maakt zich zorgen over de najaarskermis op de Grote Markt en het Gouvernementsplein. Als het aan wethouder Evert Weys ligt, worden evenementen in de toekomst meer belast. Dat zou betekenen dat de kosten de spuitgaten uitlopen. En dat bedrag doorberekenen aan de klanten? Daar moeten ze bij de kermis niet aan denken. Dus laten we voor de levendigheid en de aantrekkingskracht van de binnenstad hopen dat het botsen, draaien en snoepen nog lang in het centrum plaatsvindt.


Meer over VdV Kermispromotie ontdekken?

VdV Kermispromotie entertainment

GeopendHele dag

Postbus 664, Bergen op Zoom

Bekijk meer:entertainment

Lees meer:

kermis najaarskermis bergen op zoom

Attention! Deze attracties staan op de najaarskermis in Bergen op Zoom

Wil je binnenkort naar de kermis in de stad? En ga je - zoals de Sjonnies zongen - van de schiettent...
kermis

Zo was de kermis vroeger: zweefmolens en luchtschommels

Bergen op Zoom is een echte kermisstad. Veel exploitanten komen uit onze stad en de bekende draaiorg...
frank-vale-kermis

De Bergse Frank Vale (26) staat het liefst op de kermis

Elke week nieuwe buren, andere winkels om te shoppen en naar de mooiste discotheken: Frank Vale (26)...

adv.