7 dingen die je kunt doen bij de bowlingbaan behalve bowlen

Aangeboden door Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom 13 januari 2019

Airhockey, poolen, darten, koffie drinken, lunchen, onbeperkt eten, op een spelautomaat spelletjes spelen, bij de bowlingbaan in De Zeeland kun je veel meer doen dan alleen bowlen. Wij zetten de leukste dingen voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Poolen met vrienden

poolen
Foto: Jacqueline Suijkerbuijk-Delhez

Sinds kort staan er niet drie, maar vijf pooltafels bij de bowlingbaan. Dus heb je de bowlingbaan voor een uurtje gereserveerd, dan kun je best wat eerder komen. Vooral in de weekenden met leuke muziek en een cocktail of biertje in je hand, is dit erg populair. Dus is het best slim om vooraf online een tafel te reserveren. Dan kan voor €10,- per uur.

Potje darten

darten bowlingbaan
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Bij de bowlingbaan kun je ook een potje darten. Er hangen drie normale dartborden en een softbord. Wat leuk is: op het softbord kun je online een tegenstander uitdagen, doordat het dartbord verbonden is met wifi. Je kunt elkaar live op een camera zien en de statistieken bekijken. Toch vet om iemand aan de andere kant van de wereld te verslaan?!

Smullen van een 12-uurtje

bowlingbaan bergen op zoomjuist3
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Erg populair én lekker is het 12-uurtje! Dus heb je tussen de middag trek in een broodje, soep én een warme snack, bij de bowlingbaan hebben ze nu een leuke actie en kun je voor €7,50 een 12-uurtje bestellen.

Spelautomaten

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Wist je dat er bij de bowlingbaan ook veel spelautomaten staan? Je kunt er spelen op flipperkasten, grijpmachines, airhockey en tafelvoetbal. En als je eenmaal begint, blijf je spelen!

Onbeperkt eten

bowling bergen op zoom
Foto: Bowling en Resto-Lounge

Sinds oktober heeft de bowling een nieuw concept, namelijk onbeperkt tapas eten. Met ieder seizoen een nieuwe kaart met 60 verschillende hapjes waaruit je kunt kiezen. Hier lees je er alles over:

bowling bergen op zoom

Leuk nieuws over de Bowling: er komt een nieuw concept

Je kan er bowlen, poolen, cocktails drinken en binnenkort uit 60 verschillende gerechten kiezen. Bow...

Movie – diner – bowling

bowling bergen op zoom
Foto: Bowling en Resto-Lounge

Wil jij een ultiem avondje uit met een filmpje, dineren en een potje bowlen? Dat kan sinds kort met het nieuwe movie-diner-bowlingarrangement. Kies jouw favoriete film bij Cinema Kiek in de Pot en bij de bowlingbaan het keuzemenu of spareribs/saté.

  • Spareribs of saté + film = €26,50
  • Spareribs of saté + film + 1 uur bowlen = €32,50

Kinderfeestje

bowling bergen op zoom
Foto: Bowling en Resto-Lounge

Wist je dat je bij de bowlingbaan ook kinderfeestjes kunt vieren? Na het bowlen krijg je een bord frietjes met een snack of jawel… pannenkoeken! De kids krijgen na afloop een ijsje en een punch-ballon. Dat kan al vanaf €12,50 per kind. Hier lees je er alles over.

Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom bowlingcentra

Nu open11:00 - 23:00

Markiezaatsweg 25, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bowlingcentra
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.