Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x zo overleef je jouw Bergs evenement met regen

Door Joost Verdult 16 augustus 2019

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd om je weer in het feestgedruis in onze eigen stad te storten. Maar: het Hollandse weer lijkt wat roet in het eten te gaan gooien. Daarom brengt indebuurt jou deze ‘hoe overleef ik de regen tijdens Palm Parkies, Carrousel Festival of een ander evenement’-tips.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zie de zonnige kant van regen in tijdens een Bergs evenement

Dat is natuurlijk altijd een goede tip. En ook heel relevant, want het is zo dat het voorspelde weer niet al te best is. Maar om nou meteen in bed onder de dekens te kruipen, gaat ook weer wat ver. Houd de weersvoorspelling in de gaten en kies je moment tussen de buien door. Want zoals je oma altijd zei: ‘Het regent nooit de hele dag!’

 

Bergen op Zoom Weer

Maak er gewoon wat van

festival regen anp
Foto: ANP

Duik je schuur in, betreed je rommelzolder en ga op zoek naar je regenlaarzen. Geen exemplaren op voorraad? Goede reden om nog even de winkels in te duiken. En een extra tip: in tuincentra vind je ook vaak leuke regenlaarzen. Want met droge voeten krijg je het niet koud en word je ook niet chagrijnig. Fijn voor de algehele sfeer.

Maak er wat van 2.0

regen festival
Foto: ANP

Tegenwoordig heeft een béétje festivalorganisatie wel een plannetje om de grootste hoeveelheid modder buiten de deur te houden. Maar mocht het dan toch zover komen, ga er gewoon voor en doe een Lowlands 2006-imitatie. Goed voor je huid, zullen we maar zeggen.

Better safe than sorry

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar check je verzekeringen eens. Er kan natuurlijk van alles gebeuren. Ben jij nou net weer diegene die zijn telefoon in een plas water laat vallen? Ben je dan wel of niet verzekerd? Check de tips op deze site.

Bereid je goed voor

Palm Parkies Bergen op Zoom
Palm Parkies: da’s pas leuk! Foto: Micky Lint

Je weet het, op indebuurt proberen we je van zoveel mogelijk informatie te voorzien van al het leuks in de stad. Check daarom hier alle info over de evenementen van de aankomende tijd.

Lees meer:

reflectiefoto's regenplassen kim de been

Gaaf! 5 x mooie reflectiefoto’s van onze stad in regenplassen

Hoewel wij toch liever een zonnetje hebben, zorgen regenplassen in de stad voor enorm gave kiekjes. ...

[video + foto's] Swingen maar! Zo gezellig was de aftrap van Palm Parkies

Swingen geblazen! Donderdagavond was de eerste editie van Palm Parkies in Bergen op Zoom. Het muziek...
programma palm parkies handsome poets

Programma Palm Parkies 2019: deze bands treden op

Palm Parkies hoort bij juli en augustus, net zoals het chauvinisme bij Bergen op Zoom past. Zonder h...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Weer

adv.