Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help! Rustige poes Stella zoekt huis om lekker te vertoeven

Door Emilie Klasen 10 januari 2020

Nieuw jaar, nieuw beestje om aan je voor te stellen. Deze keer is het poes Stella, geboren in 2011 en niet gesteriliseerd. Ze is enige tijd terug met haar kittens bij het asiel binnengekomen. Nadat haar eigen kittens op eigen benen konden staan, heeft ze als pleegmoeder voor andere kittens gezorgd. Nu zoekt ze een eigen plekje.

Stella is een echte moederkloek en vindt het heerlijk om voor kittens te zorgen. Ze heeft al vele kleine beestjes grootgebracht. Nu is het echt een keertje tijd dat deze lieverd aan zichzelf gaat denken en ze is dan ook op zoek naar een huis waar ze meer dan welkom is.

Even wennen

Stella is een rustige poes, op zichzelf en komt niet zo snel naar je toe voor aandacht. Omgang met mensen vindt ze spannend en ze moet dan ook wel wennen. Wil je het gedrag van Stella veranderen, dan heb je een beetje geduld, veel liefde en wat lekkers nodig. Een stabiele, veilige omgeving met elke dag volop aandacht en dezelfde vertrouwde gezichten, dat is wat Stella nodig heeft. Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er gegarandeerd veel moois voor terug!

Rustige plek

De poes vindt het prima om op haar gemak op een rustig plekje te liggen en alles te observeren. Spelen laat ze dan ook liever aan anderen over. Met andere katten kan ze overweg, al zoekt ze niet echt contact met de volwassen katten. Het asiel denkt dat Stella het best op haar gemak is in een rustige omgeving. Bekijk alvast onderstaande video om meer van Stella te zien. Of neem contact op met het asiel.

Lees ook:

Computerhulp-BoZ computerhulp boz Computerhulp-BoZ bergenaren

5 x deze Bergenaren zijn jong en hebben (nu al!) een eigen zaak

Sommige Bergenaren zijn jong, maar bewijzen dat leeftijd geen rol speelt bij het starten van je eige...
luchtfoto's leefbaarometer bergen op zoom

Fijn wonen: zo scoren de wijken in onze gemeente op het gebied van leefbaarheid

Heb je wel eens van de Leefbaarometer gehoord? Met de graadmeter geeft het Ministerie van Binnenland...
emily max bergen op zoom

All you need is love: 3 x buitenstaanders die voor de liefde Bergenaar werden

Oh, de liefde. Het is een geweldig fenomeen! En met een roze bril op doe je soms gekke dingen, zoals...

Meer over

Dieren Video

adv.