Dit zwervertje wil heel graag een nieuw baasje

Door Irma van Schaijk 23 januari 2019

Babette heeft een tijdje rondgezworven bij een restaurant. Daar is ze gevonden en naar het asiel gebracht. Nu wil dit zwervertje héél graag een lief baasje.

Babette is een poes, waarschijnlijk geboren in 2014. Ze is lief, rustig en heel vriendelijk. In het asiel kan ze het goed vinden met de andere katten. Ze is wat op zichzelf, maar komt ook graag met je kroelen.

Hekel aan slecht weer

Het liefst ligt Babette lekker warm voor het raam naar buiten te kijken. Heel af en toe gaat ze weleens naar buiten, maar meestal komt ze snel weer naar binnen. Ze heeft vooral een hekel aan slecht weer. Of ze met honden en kleine kinderen overweg kan is niet bekend, maar gezien haar zacht karakter denkt het team van Arduin dat dit geen probleem is.

Ontsteking

Dit moet je wel weten over Babette: ze heeft Eosinofiel granuloom. Dit is een ontstekingsreactie op haar bovenlip en gehemelte. Het is niet besmettelijk voor andere dieren en ze heeft er geen last van. Door medicijnen is de ontsteking al bijna weg. Ze heeft geen medicijnen meer nodig, maar staat nog wel onder controle bij de dierenarts. Deze nacontrole is gratis.

Nieuw thuis

Wil jij Babette een nieuw thuis geven? Neem dan contact op met dierenasiel Arduin.

Lees ook:

kat

10 x de leukste Bergse kattenfilmpjes

Een tijdje terug deden we een oproep voor de leukste kattenfoto's en filmpjes. En dat hebben we gewe...
snapchats

Hilarisch: kijk mee naar alle Bergse snapchats

Je hebt weleens van die momenten dat je zin hebt om gewoon maar wat rond te klikken op het internet....

Meer over

Dieren

adv.