Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit lieve zwervertje zoekt een nieuw thuis [video]

Door Irma van Schaijk 10 april 2019

Mick is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2011. Na een tijdje rondgezworven te hebben, is hij in het asiel terecht gekomen. Heb jij een plaatsje voor hem?

Mick is echt een ontzettend lieve kat, die het liefst dicht in je buurt is. Hij is heel aanhankelijk en zoekt dan ook veelvuldig je aandacht. Op de andere katten reageert hij heel goed, wat hij van honden vindt is niet bekend. Mick is echt naar iedereen even enthousiast, dus dat geeft zeker geen problemen. Hij ligt graag voor het raam naar buiten te kijken en gaat de boel ook even verkennen als de deur opengaat. Zo af en toe wil hij nog wel eens achter een balletje aan gaan, maar lekker lui in het zonnetje heeft toch de voorkeur.

Hij verdient het!

Mick zit al een tijd in het asiel, maar is eerst uitgebreid onderzocht door de dierenarts, omdat hij vrij veel drinkt. Hij heeft een iets afwijkende nierfunctie, absoluut niet ernstig, waarvoor hij nu een speciaal nierdieet volgt. Hij heeft verder geen speciale behandelingen nodig, dus laat je zich hier vooral niet door afschrikken. Mick verdient zeker een nieuw, liefdevol thuis.

Kijk hier

Als Mick jouw hart gestolen heeft, neem dan contact op met asiel Arduin. Hier kun je je toekomstige huisdier alvast bekijken:

Lees ook:

dierenarts dierenartsen

Dit zijn de fijnste dierenartsen van Bergen op Zoom

Is je Fikkie verkouden of heeft Minous al dagen diarree? Dan wordt het hoog tijd voor de dierenarts....
hondje

Het is Dierendag en dit zijn de leukste dieren van Bergen op Zoom

Het is Dierendag! Daarom wilden wij wel eens zien wat voor leuke dieren Bergse baasjes hebben. Na on...
kat dieren instagram

10 x deze schattige Bergse dieren hebben eigen Instagramaccounts

Ben jij ook zo gek op dieren? Dan wil je deze accounts op Instagram zeker volgen. Ze staan bomvol sc...

Meer over

Dieren

adv.