Deze macho-kat zoekt een baasje!

Door Irma van Schaijk 13 februari 2018

Kijk eens, wat een mooie stoere kater! Hij heeft een hekel aan honden, is de macho van de buurt en… op zoek naar een lief baasje.

Sultan is een kater die inmiddels is gecastreerd en waarschijnlijk is geboren in 2012. Sultan is een lieve en rustige kater. Hij komt zelf naar je toe wanneer hij daar behoefte aan heeft. Sultan is geen kroelkat, maar op z’n tijd en aai over z’n bolletje vindt hij wel fijn. Wel vindt hij het prettig als er iemand in zijn buurt aanwezig is.

Macho

Sultan is een kat die graag op z’n gemak ergens rustig gaat liggen. Met andere katten kan hij niet overweg. Sultan is graag de macho van de buurt en gaat dan ook graag een vechtpartijtje aan met andere katten om te laten zien dat hij de baas is in de buurt. Dus wanneer je geen andere katten in jouw tuin wil hebben dan is Sultan de ideale kat. Het is niet bekend of hij met kleine kinderen overweg kan. Aan honden heeft Sultan een grote hekel.

Geplaatst

Het konijntje Simba van vorige week heeft gelukkig een nieuw baasje gevonden.

Ben jij het nieuwe baasje van Sultan?

Wil jij Sultan een nieuw plekje geven? Neem dan contact op met asiel Arduin, Vroenhoutseweg 37, Roosendaal. Tel. 0167 532 627 of www.dierenopvangarduin.nl.

Asiel Arduin dierenopvang

nu open11:00 - 17:00

Vroenhoutseweg 37, Roosendaal

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren