Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lieve en aanhankelijke Cesur zoekt een Bergs baasje [video]

Door Redactie indebuurt 14 mei 2019

UPDATE: Cesur heeft een fijn huisje gevonden!

Cesur is een flinke hond (schofthoogte 85 centimeter), maar hij is heel aanhankelijk en zou het liefst bij je op schoot kruipen. Zijn baasje heeft te weinig ruimte voor hem, wil jij misschien zijn nieuwe baasje worden?

Cesur is een kruising Anatolische herder, een ongecastreerde reu van ongeveer twee jaar oud. Hij woonde altijd op het bedrijf van zijn baasje, maar het bedrijf moest verhuizen en helaas kon de hond niet mee. In de privéwoning is helaas te weinig ruimte voor deze vrolijke lobbes.

Beetje Oost-Indisch doof

Overdag liep Cesur rond op het bedrijf, gezellig onder de mensen en ’s avonds lag hij lekker binnen de boel te bewaken. Cesur is een ontzettend lieve en vriendelijke hond, die erg aanhankelijk is en dan ook graag het gezelschap van mensen opzoekt. Met katten en andere reuen kan deze viervoeter niet overweg, op teefjes reageert hij goed. Aan luisteren kan nog wat gewerkt worden, al is deze grote deugniet soms ook Oost-Indisch doof.

Spierballen gevraagd

Over het algemeen loopt hij mooi en rustig naast je, maar Cesur kan ontzettend sterk zijn aan de riem. Zijn nieuwe baasje mag dus wel wat spierballen hebben. Ook omdat hij, ondanks dat hij graag meegaat in de auto, wel wat hulp wil bij het instappen. Bekijk hem hier:

Lees ook:

domino

Ahhh! Dit lieve konijntje Domino zoekt een nieuw baasje

Is-ie schattig of niet? Dit lieve konijntje, genaamd Domino, is op zoek naar een nieuw baasje. Kun j...

Dit lieve zwervertje zoekt een nieuw thuis [video]

Mick is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2011. Na een tijdje rondgezworven te hebbe...

Meer over

Dieren

adv.