Baasjes opgelet: zo wordt jouw viervoeter ‘de mooiste hond van Bergen op Zoom’

Door Irma van Schaijk 24 januari 2019

Alle baasjes weten het natuurlijk zeker: hún hondje is de allermooiste. Vanaf nu kun je dat ook zwart op wit krijgen, want er is een verkiezing voor de mooiste hond van Bergen op Zoom. En als hij of zij écht heel lief kan kijken (koekjes in de aanslag!) dan is de titel ‘mooiste hond van Brabant’ of ‘mooiste hond van Nederland’ misschien ook nog wel voor jou. 

Bij deze harige verkiezing wordt er gezocht naar de schattigste snoetjes per gemeente, provincie en van heel Nederland. De wedstrijd wordt georganiseerd door Farm Food Hondenvoeding.

Superlief en mooi

Hondeneigenaren kunnen hun huisdier opgeven via deze website, vervolgens kan er vanaf 5 februari tot en met 12 maart door iedereen gestemd worden. Je hond hoeft bij deze verkiezing niet aan bepaalde (ras)eigenschappen te voldoen, hij hoeft alleen maar superlief en mooi te zijn. Klinkt dat als jouw Benno of Fluffy? Zorg dan dat hij of zij er even leuk bij gaat zitten voor de foto, en geef je viervoeter op. Wij weten zeker dat de mooiste hond van Nederland in ieder geval in Bergen op Zoom woont.

De finale

De finale vindt plaats tijdens het dierenfestival Animal Event op 5 mei. De winnaars van elke gemeente krijgen daar een certificaat. De provinciewinnaars worden ter plekke nog eens onder de loep gelegd bij een deskundige jury. Zij kiezen vervolgens de landelijke winnaar.

Lees ook:

dierenarts dierenartsen

Dit zijn de fijnste dierenartsen van Bergen op Zoom

Is je Fikkie verkouden of heeft Minous al dagen diarree? Dan wordt het hoog tijd voor de dierenarts....
hondenpoep

MAG DAT: Je hondenpoep laten liggen in Bergen op Zoom?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

Meer over

Dieren

adv.