Tracy en Truffel zoeken een baasje!

Door Irma van Schaijk 14 november 2017

Ach, kijk nou: wat een schatjes. Deze twee katjes, Tracy en haar kitten Truffel, zitten in het asiel (Tracy al voor de tweede keer) en zijn op zoek naar iemand die voor hen kan zorgen.


Poes Tracy is waarschijnlijk geboren in 2015 en Truffel, haar kitten is een poesje geboren in augustus van dit jaar. Tracy is enige tijd geleden door haar baasje met haar twee zoontjes over de schutting bij iemand gezet.  Deze katertjes hebben al samen een nieuw huis gevonden waar ze wel welkom zijn.

Truffel haalt het in

Tracy bleek toen ook weer drachtig te zijn en is inmiddels bevallen van haar kitten Truffel. Truffel heeft in het begin een moeilijke start gehad en is daardoor wat klein voor haar leeftijd. Maar dit is ze nu dubbel aan het inhalen.

tracy en truffel

Truffel is een leuke, lieve en vrolijke kitten die erg speels is en graag in de buurt van haar moeder is. Tracy heeft, ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, een heel lief en zacht karakter en is erg zorgzaam voor haar kitten. Ze zijn beide aanhankelijk en komen dan ook graag bij je voor wat aandacht. Tracy is een rustige poes en vindt het heerlijk om haar kitten bij haar in de buurt te hebben. Vandaar dat moeder en dochter graag samen willen blijven.

Wie wil Tracy en Truffel?

Wil jij het nieuwe baasje worden van Tracy en Truffel? Neem dan contact op met asiel Arduin, Vroenhoutseweg 37, Roosendaal. Tel. 0167 532 627 of www.dierenopvangarduin.nl.

Asiel Arduin dierenopvang

nu gesloten11:00 - 17:00

Vroenhoutseweg 37, Roosendaal

Bekijk meer:dierenopvang

 

 

Meer over

Dieren