Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Apport! Hond Sam zoekt plek om lekker te spelen

Door Emilie Klasen 14 januari 2020

Wat een liefje! Sam is een Heidewachtel en geboren in 2014. Het is een lieve en vrolijke hond en hij zit vol energie. Dit raakt hij met de nodige beweging graag kwijt. Zo vindt Sam het heerlijk om met stokken en ballen te spelen.

Omdat zijn baasje kampt met zijn gezondheid, wordt het steeds moeilijker om Sam de nodige aandacht te geven. Met pijn in het hart is besloten om een ander baasje voor hem te zoeken. Wanneer Sam is uitgespeeld, komt hij graag lekker bij je voor de nodige aandacht. Deze enthousiasteling is naar iedereen even vriendelijk, maar voor kinderen is hij wellicht wat te druk. Hij is wel altijd voorzichtig! Sam is zindelijk, luistert goed en is ook waaks.

Niet graag alleen

Sam is onlangs een maand herplaatst geweest, toen is duidelijk geworden dat hij absoluut niet graag alleen is. Het is zelfs beter te omschrijven als verlatingsangst. Sam hecht zich heel snel aan zijn baasje. Wanneer je nog maar je schoenen aantrekt, is hij al erg onrustig en zenuwachtig. Sam maakt niks kapot in huis als hij alleen is, maar hij is dan erg onrustig en blaft en piept vrijwel continu.

Een maatje

Omdat hij het zo goed kan vinden met andere honden, mits niet te dominant, denkt het asiel dat hij bij een andere hond een stuk rustiger zal zijn. Sam luistert heel goed en is nog erg leergierig. Met de nodige training kan dan ook nog wel gewerkt worden aan zijn onzekerheden! Ben je op zoek bent naar een maatje voor je hond en vind je het leuk om actief bezig te zijn? Ga dan snel eens langs bij Asiel Arduin om kennis te maken met Sam! Of bekijk alvast onderstaand filmpje van de enthousiaste Heidewachtel:

Lees ook:

vastenavend bergen op zoom prins vastenavend schilderijen

Leutig! Zo maak je kans op een ritje in de Pèèrse of een avondje op pad met Prins Nilles III

Altijd al een ritje met de Pèèrse willen maken? Of een avondje meelopen met de Prins en de boerenplo...
Judith Keijsers

Judith deelt haar ervaringen als jonge moeder: ‘Ik ben relaxter geworden’

De Bergse Judith Keijsers (24) is moeder van de eenjarige Macey en een tweede kindje is on the way. ...
rituals wouwsestraat binnenstad centrum winkelen bergen op zoom winkels

Stoelendans in de binnenstad: deze winkels gingen naar een ander pand

Het afgelopen jaar verdwenen verschillende winkels uit het stadsbeeld van de stad. Maar een lege zaa...

Meer over

Dieren

adv.