Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ah gossie! Asiel zoekt nieuw baasje voor stoere kat Mees

Door Emilie Klasen 13 juli 2020

Dit lieve beestje is Mees, een gecastreerde kater uit 2017. Hij is bij het asiel gekomen omdat zijn baasje om gezondheidsredenen moet verhuizen en hij mag helaas niet mee naar het nieuwe huis. Heb jij plek voor deze stoere kat? 

Mees is een lieve en vriendelijke kater, die overdag graag buiten is. Hij is niet vies van een beetje jagen en gaat dan ook graag achter de vogeltjes en muisjes aan. Het gebruik van een kattenluikje is hij niet gewend, maar wanneer hij terugkomt, staat Mees voor de te deur wachten om binnen te worden gelaten. Het liefst slaapt hij namelijk lekker thuis in zijn eigen mandje.

Actieveling

Deze knappe kater luistert goed naar zijn naam, wat wel handig is wanneer je hem roept om naar binnen te komen. Mees is graag actief bezig en speelt dan ook fanatiek met allerlei speelgoed. Het hengeltje met veertjes is wel zijn favoriet. Wanneer deze vrolijke kater uitgeraasd is, komt hij ook graag naar je toe om aangehaald te worden. Natuurlijk niet te lang, want Mees is eigenlijk een stoere kater die niet van al te veel poespas houdt. Met wat verwennerij in de vorm van snoepjes, is hij vaak toch wel weer snel over te halen.

Lekker alleen

Er kwamen weleens kleine kindjes over de vloer en dit vond Mees prima, maar dan wel het liefst van een afstandje. Met honden heeft Mees geen ervaring en andere katten zijn geen goede match voor hem. Waarschijnlijk is Mees het liefst alleen in huis. Ben je verliefd geworden op Mees? Neem dan contact op met het asiel.

Lees ook:

keet dieren bergen op zoom instagram hond

Oh my! 11 x onwijs coole dieren uit Bergen op Zoom op Instagram

Steek je hand op als je hart overloopt wanneer je een schattige hond of een lieve puppy ziet! *Steek...
opening La Place in Bergen op Zoom

La Place in de Bergse binnenstad sluit vanwege het coronavirus

La Place verdwijnt uit de binnenstad van Bergen op Zoom. Door de coronacrisis en de verplichte sluit...
leutneutbon leutneutbonnen gemaakt 2020 ohan Enschedé Amsterdam bv

Bourgondiërs opgelet: leutneutbon twee maanden langer geldig

De leutneutbon, het middel om tijdens de leutdagen voor je biertje of broodje met spek te betalen, i...

Meer over

Dieren

adv.