Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eenjarige speelse kroelkat Abel zoekt een nieuw huis

Door Joost Verdult 10 oktober 2019

Zie je deze hunk? Dat is de gecastreerde Abel. Waarschijnlijk is deze kat nog maar een jaartje oud en hij zoekt nu al een nieuw huisje waar hij kan wonen. Is deze speelse kat uit het dierenasiel iets voor jou?

De actieve Abel is dus op zoek naar een nieuw dak boven zijn hoofd. Toen de kat een tijd geleden bij dierenasiel Arduin terecht kwam, had hij een grote wond in zijn hals waardoor hij een periode medicatie nodig had. Gelukkig is hij helemaal hersteld en heeft hij alle negen levens nog over. Het enige aandenken aan de wond, zijn twee kale plekjes. Gelukkig groeien deze haren langzaam maar zeker weer aan.

(Tekst loopt door onder de foto)

dierenasiel Arduin kat abel
De ontspannen Abel. Foto: dierenasiel Arduin

Even wennen aan de omgeving

Net zoals bij een date zijn sommigen meer verlegen dan anderen. Abel zou in eerste instantie meer in de categorie ‘verlegen’ passen. Hij kijkt de kat uit de boom (snap je ‘m?) en heeft tijd nodig om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Gelukkig is deze vrolijke deugniet gek op kattensnoepjes, waarmee je hem op zijn gemak kan stellen.

Speelse kat

Hoe verlegen Abel in het begin is, zo speels is hij wanneer hij zich op zijn gemak voelt. Hij moet even ontdooien, meer is het niet. De uitdagende kater speelt graag met balletjes en veertjes, maar mengt zich net zo makkelijk tussen andere katten. Heb je al een kat of een poes thuis? Dan is de kans groot dat onze Abel jouw beestje opzoekt om vrienden mee te worden. Of hij goed overweg kan met kinderen of honden is niet bekend.

Kroelkat

Heeft Abel zijn poten onder zijn lichaam gerend? Wanneer hij uitgespeeld is, vindt hij het fijn om aangehaald te worden. Van die kroelmomentjes kan hij intens genieten. Kom eens naar het dierenasiel en maak kennis met Abel!

(Tekst loopt verder onder de video)

Huisdieren met een nieuw huis

Goed nieuws is altijd leuk om te melden. Want hond Rango, poes Evie en het konijntje Pippa hebben nieuw huis gevonden. Met die informatie in je achterhoofd wordt het slechte weer van de laatste tijd toch een beetje zonniger.

Lees meer:

Katten dierendag

Dierendag! Deze huisdieren delen jullie maar al te graag met Bergen op Zoom

Miauw, woef, fjiet fjieuw: het is Dierendag! Op vrijdag 4 oktober mag je jouw huisdier nét een tikke...
mila asiel arduin

Blaf! Jij kan het nieuwe baasje van lieve Mila worden

Dat kopje! Staffordshire Mila is als vondeling bij het asiel binnengebracht, maar waarschijnlijk ron...
bos honden bergen op zoom Vuilnisbak (1) prullenbak verboden honden

MAG DAT: overal je hond los laten lopen in Bergen op Zoom?

Je hebt de puppycursus netjes gevolgd, je hond luistert ontzettend goed en elke uitlaatronde aanlijn...

Meer over

Dieren

adv.