Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor Heidy is het iedere vrijdag Kippiedag: ‘Het valt nooit tegen’

Aangeboden door Kippie Bergen op Zoom 5 maart 2019

Al vijf jaar lang stopt Heidy van Zwol (44) iedere vrijdagmiddag om half vier met werken om langs Kippie te gaan. “Op een gegeven moment was het zelfs zo erg dat ze in de winkel precies wisten wat ik wilde, toen ben ik wel gaan variëren.”

Haar favoriete bestelling? “Bami met kip in roomsaus, pikante saus of zoete saus én kroepoek, en dat kost maar een tientje. Dat bestelde ik echt iedere vrijdag.” Maar toen de medewerkers van Kippie haar bestelling iedere vrijdag inkopte, is ze tochgaan variëren. “Saté met bami, nasi of mihoen is bij mijn man ook favoriet en af en toe gaan we voor de spareribs.”

Altijd vriendelijk

Voor Heidy en haar man is het dus iedere vrijdag Kippiedag en dat geldt tegenwoordig ook voor haar moeder. “Tweeënhalf jaar geleden is mijn vader overleden en sindsdien neem ik iedere vrijdag saté met bami voor haar mee.” En na vijf jaar blijft dat een fijne start van het weekend. “We vinden het allebei gewoon heel lekker en het is altijd leuk om door Jan en zijn kinderen geholpen te worden.” Daar komt bij dat het altijd goed is. “Als het nou een keer tegen zou vallen, kom je misschien niet meer terug, maar het valt nooit tegen.”

Hapjes sponsoren

“Het eerste jaar dat ik bij Kippie kwam, kon je nog meedoen met Facebookacties. Alle posts waarbij ik iets kon winnen, deelde ik op mijn tijdlijn. Tot vervelends aan toe voor mijn vrienden, die alleen maar Kippie voorbij zagen komen. Ik wilde gewoon zo graag iets winnen.” En dat is haar gelukt. Na een tijdje won Heidy een Kippiepan met 90 hapjes. “Toen ben ik ook gelijk gestopt met liken. Maar die Kippiepan heb ik nog steeds thuis en daar ben ik heel blij mee”, zegt Heidy. En dat maakt haar zeker een goede vaste klant!


Meer over Kippie Bergen op Zoom ontdekken?

Kippie Bergen op Zoom speciaalzaken

Gesloten09:00 - 18:00

St. Josephstraat 20-22, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

c1031_hapjes-tapas-kippie

Dit zijn de nieuwe Kippieboxen met tapas en kaasblokjes

Kippie breidt het assortiment uit met de lekkerste borrelhapjes. En anders dan je van Kippie gewend ...
kippie bergen op zoom

Jan Luteijn ging van snoepwinkel naar Kippie en dat was gelijk een succes

Je bent vast weleens verleid door die heerlijke geur van verse kip in de Sint-Josephstraat. Er zijn ...
stokbrood-ketjap-broodjes

5 x de allerlekkerste broodjes van Bergen op Zoom

Je hoeft niet ver om een lekker broodje te scoren. Want ga jij erop uit in ons bourgondisch stadje, ...

adv.