Koen mixt vastenavendmuziek met Top 40: ‘Dat is een grote uitdaging!’

Door Natascha Droste 14 februari 2019

Vastenavendmuziek mixen met Top 40-nummers, het lijkt haast onmogelijk maar Koen Timmermans (18) gaat de uitdaging aan. Hij draait op zaterdag 16 februari op hét Vastenavendfeest voor jongeren Krappz.

Springen op ‘HUTS’ en in de polonaise op vastenavendmuziek, bij het jongerenfeest Krappz in den Enghel kan het allemaal. Het is aan Koen de taak om daar een goede mix van te maken.

Stem van de Peperbus

Het lijkt ons een behoorlijke uitdaging: vastenavendmuziek met Top 40 combineren? “Dat is het ook! Ik ben al wat gaan luisteren, maar het valt op dat vastenavendmuziek nooit een vast ritme heeft en de nummers niet hetzelfde tempo hebben.” Dus kiest Koen voor een andere aanpak: “Ik ga vooral de stem van de Peperbus in de mix verwerken.” Natuurlijk draait hij ook Vastenavendnummers, maar dat combineert hij met hedendaagse populaire muziek. Welk liedje mag zeker niet ontbreken? “Het vastenavendliedje van dit jaar, dat is een must!”

Ard Gaan

Op zaterdag 16 februari is de tweede editie van het jongerenfeest Krappz met als thema ‘Ard Gaan’. Dit feest is voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar, en duurt van 20.00 tot 00.00 uur. Een kaartje kost €6,- en is hier te koop. Bij ieder kaartje zit één consumptiebon.

Lees ook:

vastenavend

Nog even nagenieten! De leukste foto’s van het eerste vastenavendweekend

Als iemand Vastenavend prachtig in beeld brengt, is dat onze hoffotograaf Corné de Weert wel. Hij vo...
rondemis

Wie wordt de nieuwe rondemiss van Bergen op Zoom?

Mis Krabbegat, Nelleke Topmedèlleke, en nu op zoek naar de rondemiss van de Draai van de Kraai. Stic...
willeke kolder

Willeke houdt van haar werk bij Kolder: ‘Het is zo mooi als je een pareltje vindt’

Als je ergens uren kan snuffelen is het wel bij Kolder. Sinds drieënhalf jaar is Willeke Matthijs ei...

adv.