Speciaal voor alle Carice van Houten’s in dop: 5x zó leuk is Rotonde

Door Irma van Schaijk 9 november 2017

Altijd al gedacht dat er een Carice van Houten of een Michiel Huisman in jou verborgen zit? Grijp dan nu je kans! Toneelvereniging Rotonde is op zoek naar nieuwe spelers!

Rotonde zoekt nieuwe acteurs/actrices voor de Jongvolwassenen, de Jovo’s van Jeugdtheater Rotonde. Op 21 november tussen 20:00-22:00 worden audities gehouden in Wijkcentrum Oost aan de Kometenlaan 38. Meld je aan via: [email protected]. Ben je niet zo bekend met Rotonde? Dan hier vijf redenen waarom Rotonde zo leuk is!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Jong en enthousiast

Bij de Jovo’s beland je in een groep jonge, enthousiaste spelers. Met allemaal een passie voor toneelspelen, dus hier zit je helemaal goed!

Je mag meedenken!

Regisseurs Wouter van de Watering en Anouk Franken maken hun productie samen met jullie! Je hebt als speler dus veel inbreng op het stuk, maar ook de invulling van de repetities.

Het lichtpuntje van je week

rotonde

De repetitie op dinsdagavond is natuurlijk hét lichtpuntje van de week! Het moment waarop je alle zorgen kwijt kunt en lekker in een andere rol kruipt.

Het is ook nog hartstikke leerzaam

rotonde

Als speler bij de Jovo’s stel je nieuwe doelen, leer je elkaar en jezelf beter kennen en staat persoonlijke ontwikkeling bovenaan. Je wordt een beter acteur/actrice, maar het is ook goed voor je zelfvertrouwen!

En nog gezellig ook!

wouter rotonde
De Jovo’s van Jeugdtheater Rotonde.

Je gaat ook regelmatig samen naar andere voorstellingen kijken om inspiratie op te doen… inclusief naborrelen natuurlijk! Bij de Jovo’s vind je zomaar een hele nieuwe vriendenkring.

 

 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bergenaren Doen