Sandra wil naar Expeditie Robinson: ‘Een frikandel met mayo zal ik zeker missen!’

Door Irma van Schaijk 13 maart 2018

Sandra Meegdes is één van de Bergse kandidaten voor het televisieprogramma Expeditie Robinson. “Survivallen in combinatie met een spel: voor mij is het een kinderdroom die uitkomt.” 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ze is topfit

sandra expeditie robinson
Foto: Chris van Klinken

 

Vorig jaar mochten ‘onbekende’ Nederlanders zich voor het eerst inschrijven voor Expeditie Robinson. “Toen knaagde het al een beetje”, lacht Sandra. “Dus heb ik dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en me inschreven. En nu het iedere week dichterbij komt, word ik eigenlijk steeds fanatieker.”

Aan haar conditie zal het niet liggen. “Als fanatieke bootcamper en zeilster ben ik al topfit. Vroeger heb ik op scouting gezeten, dus ik kan ook een hut bouwen of knopen leggen. De uitdaging voor mij is: hoe bereid ik me mentaal voor. Hou ik het ook vol als ik straks uitgeput en uitgehongerd op dat eiland zit…maar ik denk zeker van wel! Je moet ook de guts hebben om het spel tactisch te spelen, ook al is dat misschien niet altijd even leuk en maak je er geen vrienden mee. Misschien klinkt het heel bitchy, maar ik ben er van overtuigd dat ik dat kan.” 

Challenge

sandra expeditie robinson

Deelname aan Expeditie Robinson is een kinderdroom die uitkomt, vertelt Sandra. “Vroeger zat ik als kind altijd al in de bossen. En zo’n survival geeft je een echte kick. Expeditie Robinson is een enorme uitdaging en die wil ik vreselijk graag aan gaan.”

Er kan nog op haar gestemd worden. “Toen ik zag hoeveel stemmen de top 7 had, schrok ik wel even. Ik heb best wat vrienden en familie, maar hoe kom je in godsnaam aan 6000 stemmen?! Nou heb ik die mensen eens gecheckt, en dat zijn vaak al halve BN-ers.” Gelukkig voor Sandra gaat het niet alleen om het aantal stemmen, maar moeten de deelnemers ook bepaalde challenges uitvoeren. “Ik probeer zo puur mogelijk over te komen, en te laten zien wat ik in mijn mars heb.”

Je kunt hier op Sandra stemmen!

Frikandellen

sandra expeditie robinson

In april hoort Sandra of ze een van de deelnemers is, in juni/juli wordt het programma opgenomen. “In het gunstigste geval zit je dan 30 dagen op dat eiland. Dat is best een tijd, ja, maar we hebben een modern gezin, het is niet zo dat alles in de soep loopt als ik er niet ben. Bovendien staat het thuisfront helemaal achter me, dat geeft me kracht en motivatie. Wat ik het meeste zal missen? Mijn man, de kinderen, mijn eigen bed. Gewoon thuis. En frikandellen met mayo.”

Benieuwd wie er nog meer meedoen? Dat lees je hier:

expeditie-robinson

Deze Bergenaren willen meedoen aan Expeditie Robinson

Hoe gaaf zou dat zijn: een Bergenaar in Expeditie Robinson. En het zou zomaar eens kunnen gebeuren! ...

Bergenaar van de Week

Ken of ben jij een stadsgenoot met een leuk verhaal die ook Bergenaar van de week zou moeten worden? Laat het ons weten!

Lees ook:

expeditie-robinson

Deze Bergenaren willen meedoen aan Expeditie Robinson

Hoe gaaf zou dat zijn: een Bergenaar in Expeditie Robinson. En het zou zomaar eens kunnen gebeuren! ...

 

 

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.