Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marin krijgt hulp bij de zoektocht naar zijn droomhuis: ‘Je moet er snel bij zijn’

Aangeboden door Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) 22 februari 2019

Tegenwoordig heb je niet zomaar een huis op de kop getikt. Als we Marin Brnic (27) geloven, blijkt het zelfs knap lastig te zijn. Hij is al ruim een jaar op zoek naar zijn droomhuis en daar krijgt hij sinds kort hulp bij van de Hypotheekadviseur: ‘Nu zijn met één telefoontje al mijn vragen beantwoord.’

Bij de Hypotheekadviseur heeft Marin sinds kort een premium pakket afgenomen. “Als ik een bod wil uitbrengen op een huis en ik weet niet zeker of ik dat bedrag kan veroorloven, dan bel ik mijn contactpersoon Brian of het mogelijk is.”

‘Dat onderbuik gevoel klopte, alleen dacht de makelaar daar anders over’

Weggekaapt

Het is niet voor niets dat Marin bij deze service van de hypotheekadviseur is terechtgekomen. “In november vorig jaar had ik een huis gevonden. Dit was de woning van een ouder stel dat zelf naar een appartement verhuisde.” Voor €160.000,- stond het huis te koop en Marin nam er een kijkje. “Dit was precies wat ik zocht, dus deed ik een bod van €5000,- boven de vraagprijs. Dat was nog maar de eerste ronde, omdat er meerdere kijkers waren. In de tweede ronde heb ik mijn prijs vastgehouden, omdat ik dacht dat ik best hoog inzette.” Dat onderbuik gevoel klopte, alleen dacht de makelaar daar anders over: of Marin de financiering wel rond kon krijgen? Marin had op internet precies opgezocht wat hij kon lenen en dit bedrag paste binnen het budget. Maar dat wilde de verkoopmakelaar helaas niet geloven. Hij koos iemand anders en Marins ideale huis werd voor zijn neus weggekaapt. “Dat was het moment dat ik naar de Hypotheekadviseur ben gestapt.”

‘Met één telefoontje heb ik vaak antwoord op mijn vragen’

Voorkeurspositie

Marin kwam met Brian van de Hypotheekadviseur in contact. Hij is op zoek naar een huis voor hem alleen. “Het liefst redelijk nieuw. Ik hou er niet van om middenin de stad te wonen, dus mijn voorkeur gaat uit naar een plek waar het iets rustiger is.” Een duidelijk wensenpakket dus, maar wel realistisch. Voor Brian die werkzaam is bij de Hypotheekadviseur is dit een leuke uitdaging: “Als Marin opbelt met een vraag, dan kan ik hem gelijk van de juiste informatie voorzien. Ook heeft hij een voorkeurspositie ten opzichte van andere kopers, omdat de financiering al berekend is.” En Marin, die zit vol vragen: “Ik werk in de techniek en niet in de economie, dus voor mij is alles redelijk nieuw.” Vragen die hij bijvoorbeeld stelt zijn: hoe werkt dat met de rente? Kun je een groot bedrag in één keer aflossen? Marin: “Met één telefoontje heb ik vaak antwoord op mijn vragen en dat is ideaal op het moment dat ik mijn ideale huis op het oog heb!”

Het Premium Pakket van de Hypotheekadviseur is gratis. Met als grootste voordeel dat je andere kopers een stap voor bent. Je kunt namelijk kopen zonder voorbehoud van financiering. Voor meer informatie kijk hier.


Meer over Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) ontdekken?

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) hypotheekadvies

Vandaag gesloten

Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom

Bekijk meer:hypotheekadvies

adv.