Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: Bergse Otto in tv-show Lang Leve De Liefde

Door Emilie Klasen 16 mei 2020

In het programma Lang Leve De Liefde gaan singles op zoek naar de ware. En niet via één date, de samengestelde koppels zitten minimaal 24 uur of maximaal vijf dagen met elkaar in een appartement. En extra leuk: deze week spotten we de Bergse Otto (50) in de televisieshow op SBS.

De Bergse Otto is vader van vier kinderen, alleen een leuke partner ontbreekt nog in zijn leven. Daarom heeft hij zich aangemeld voor Lang Leve De Liefde. In dit liefdesexperiment brengen vrijgezellen langere tijd met elkaar door in een appartement én zijn zo dapper om heel Nederland mee te laten kijken naar hun ontmoeting en gesprekken.

Otto en Patricia

De Bergenaar mist iemand om liefde aan te geven, iemand die van hem houdt en hem neemt zoals hij is. De Bergenaar geeft aan: “Ik ben niet iemand die continue rondkijkt en op zoek is naar de mooiste vrouw of wat dan ook. Dat interesseert mij niet.  Het gaat mij om een combinatie van iemand die lief en attent is en er verzorgd uitziet. Dat vind ik belangrijk.”

Daten

Hij wordt gekoppeld aan de 51-jarige Patricia en komt niet met lege handen aan. Zo heeft Otto een bos bloemen en een cadeautje meegenomen voor de brunette. De twee vinden meteen een overeenkomst: ze houden ze allebei niet van groenten. Maar de gesprekken blijven niet op de oppervlakte, zo hebben ze het in de avond al over bijvoorbeeld onzekerheden en vreemdgaan. Het klikt in eerste instantie tussen Patricia en Otto, ze vinden elkaar aantrekkelijk en het praten gaat ze goed af.

24 uur samen

De volgende dag besluiten de twee om een potje te badmintonnen en wat te schilderen. Vervolgens is de 24 uur voorbij en moeten ze beslissen: willen ze dit nog doorzetten? En hoewel Otto zichzelf wel ouder ziet worden met de brunette, besluit Patricia het bij de 24 uur samen te laten. Helaas! Maar geen getreur, want via de site kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor een date met Otto in het appartement van Lang Leve de Liefde.

Lees meer:

brand spiritusfabriek

Terug naar 1998: zo was de grote brand in de spiritusfabriek

De brandweermannen die op 19 februari 1998 dienst hadden, zullen hun shift niet heel snel meer verge...
mondkapjes mondkapje handschoenen desinfectie

MAG DAT: mondkapjes en handschoenen bij het plastic afval weggooien?

De boodschappen doe je tegenwoordig met plastic handschoenen aan, je desinfecteert je handen bij elk...
jelle van tilburg wakkere hersenoperatie

Indrukwekkend! Bergse Jelle speelt gitaar tijdens wakkere hersenoperatie (+ video)

Je hebt een kwaadaardige hersentumor, zo kreeg de 34-jarige Jelle van Tilburg in januari te horen. D...

adv.