Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Valerie: ‘Ik heb bijna iedere film in de bios gezien’

Door Emilie Klasen 18 augustus 2019

Mooie terrassen, leuke straatjes of natuurgebieden. In Bergen op Zoom is er genoeg te doen en te zien. Nu heeft iedere Bergenaar natuurlijk wel favoriete plekken in de stad. Zo ook de 28-jarige Valerie Hartuç. Dit zijn drie spots waar de Bergse vaak te vinden is.

Filmpje pakken

Ben je op zoek naar Valerie, dan kan je haar vinden in de bioscoop in Bergen op Zoom. Waar ze vroeger voor een filmpje naar de bioscoop in Antwerpen ging, gaat ze tegenwoordig vaak met haar man naar C-Cinema in onze eigen stad. De laatste film die ze heeft gezien is de remake van een kinderklassieker: The Lion King. “Mijn man en ik lopen veel, zo gaan we altijd wandelend naar de bios. Dat is vanuit ons huis ongeveer een kwartiertje, twintig minuten.” Gezond bezig zeg!

Na het zien van de film plakken de twee er vaak nog een korte wandeling aan vast. “Als we op de zondag naar de film gaan, dan lopen we daarna door naar de Boulevard om nog een hapje te eten bij bijvoorbeeld het Strandhuys.” Zo maakt het koppel er meteen een leuk dagje weg van.

Wandelen langs parkjes

Ook blij wordt de Bergse van al het groen in onze bourgondische stad. “Er zijn eigenlijk heel veel parkjes in Bergen op Zoom. Wanneer vrienden uit Rotterdam eens een dagje hier zijn, dan zijn ze altijd verbaasd dat onze stad zo groen is. Dat zijn ze helemaal niet gewend in de grotere steden.” Oké, nog één plekje dan waar de 28-jarige veel te vinden is. “Ik zit elke week bij kapsalon Lata, want ik heb namelijk best lastig haar. De kapster stijlt en föhnt mijn haar wekelijks.”

Jouw mooiste plekje

Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw favoriete plek in onze stad! Vertel het ons en misschien sta jij dan binnenkort op indebuurt. Mail naar [email protected].

Lees ook:

leuk volgens anke

Leuk volgens local Anke: ‘Hier leer ik mijn kinderen dat fruit niet uit de supermarkt komt’

Peuter Vic (2) trekt de voordeur open en loopt vervolgens roepend naar de woonkamer. Rustig is het b...
Leuk volgens wijkagent Bouke

Leuk volgens wijkagent Bouke: ‘Op dit verstopte plekje aan het water kom ik tot rust’

Bouke Bakker zit al sinds 1985 in het politievak. Begonnen in Den Haag, maar nu al een lange tijd in...
Leuk volgens local Maartje

Leuk volgens local Maartje: ‘Op warme dagen vind je mij aan dit Bergs strandje’

Maartje Verdult is niet vies van de Bergse evenementen en hier is ze dan ook vaak te vinden. Daarnaa...

adv.