Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Jurgen maakt de gaafste foto’s en video’s van Bergen op Zoom

Door Emilie Klasen 8 juli 2019
Wat is het genieten van Jurgens video’s en foto’s op indebuurt. Concours Hippique, JazzBoZ en de Rovers Run: Jurgen was erbij. En goed nieuws: deze mooie beelden ga je vaker voorbij zien komen. Want Jurgen is onze nieuwe gastfotograaf/cameraman. Hoog tijd voor een voorstelrondje. 

Lights, Camera, Action

Jurgen Kwisthout (23) is sinds een maand aangesloten als gastfotograaf/cameraman bij het indebuurt-team. En hij heeft al een hoop gave video’s en foto’s op zijn naam staan. “Ik ben een enthousiaste fotograaf, maar vooral een gedreven cameraman die altijd het onderste uit de kan wil halen. Ook fotograferen doe ik veel. Dat zal je me voor indebuurt dus ook regelmatig zien doen.” Ook vormgeving is een grote passie van Jurgen. Visueel of grafisch, dat maakt hem niet uit. Het ligt allemaal wel in zijn straatje.

Jarenlange ervaring

De 23-jarige cameraman heeft al tien jaar ervaring in vormgeving, staat sinds vier jaar achter de camera en houdt zich sinds een jaar bezig met modellenfotografie. Een bezige bij dus! Jurgen: “Ik ben in 2012 begonnen met de opleiding grafische vormgeving en drie jaar later stroomde ik de (lokale) TV-wereld in waar ik nu dienst doe als programmaleider. Bij de Lokale Omroep van Steenbergen ben ik begonnen met het filmen en monteren van evenementen, hier heb ik ondertussen zo’n vijfhonderd videoreportages op mijn naam staan.” Ook begon hij bij de omroep met het maken van foto’s tijdens evenementen.

‘Ik wil met mijn foto’s een creatieve en originele stempel drukken’

En hoewel hij buiten de omroep om al veel natuurfoto’s maakte, besloot hij in 2018 om de stap te zetten naar modellenfotografie. “Ondertussen stromen de verzoeken binnen voor onder andere famillieshoots. Zelf zou ik me nu omschrijven als een allrounder, vooral om ervaring op te doen. Uiteindelijk wil ik met mijn foto’s een creatieve en originele stempel drukken.”

Werk voor indebuurt

De afgelopen weken heeft Jurgen filmpjes en kiekjes gemaakt tijdens Concours Hippique, JazzBoZ, Rovers Run, het beachvolleybaltoernooi en nog meer! Daarnaast zet hij momenteel ook heel Bergen op Zoom op de foto: van monumenten tot aan big belly’s en van lantaarnpalen tot hotspots. Zo worden de artikelen op indebuurt altijd opgeleukt met een passende Bergse foto!

Bergen op Zoom in beeld gebracht door Jurgen. Foto: Jurgen Kwisthout

Lees ook:

Steven tekent elke dag: ‘Ik vind het spannend als mensen mij kunstenaar noemen’

Steven Bouwens (37) is al van kinds af aan verkocht aan tekenen. Toch duurt het tot zijn dertigste v...
binnenkijken bij pim

Binnenkijken bij Pim: ‘In het weekend staan er geregeld vrienden op mijn raam te bonken’

Wanneer je binnenstapt in het huisje van Pim van Loenhout (28) kijk je je ogen uit. Er staan gitaren...
Karin - Peoples - kledingzaak -vierkantje -mode - kleding

Karin van Peoples: ‘Gelukkig gaat het weer beter met het Vierkantje’

Karin van Peoples zit alweer 3,5 jaar in het Vierkantje met haar kledingzaak. Sinds ze de deuren geo...

adv.