Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dierenartsen Lonneke en Sandy: ‘We hebben de stoute schoenen aangetrokken om deze stap te maken’

Door Emilie Klasen 1 juli 2020

Was er vroeger nog een teveel aan dierenartsen, vandaag de dag is het aanbod minder groot. Dierenartsen Lonneke en Sandy richtten zich vooral op paarden, maar vanaf 1 juli behandelen de dames ook kleinere dieren. Honden, katten, cavia’s en meer zijn dan welkom bij Dierenkliniek Bergse Heide. 

Paardenartsen De Zoom houden zich sinds 2013 bezig met paardengeneeskunde in de regio Bergen op Zoom. Maar de vraag of Lonneke en Sandy ook kleinere dieren behandelden, werd steeds groter. En dus besloten ze ongeveer een jaar geleden om een dierenkliniek op te zetten. “Sandy heeft veel ervaring in de gezelschapsdieren en er was veel vraag van onze bestaande en nieuwe klanten. Toen hebben we elkaar even goed aangekeken en de stoute schoenen aangetrokken om de volgende stap te maken. Nu kunnen klanten ook naar ons toe komen voor het behandelen en opereren van kleinere dieren,” zegt Lonneke.

(Tekst loopt door onder de Facebookpost)

Kameel in de kliniek

Wat valt er dan onder kleine dieren? Nou, denk aan honden, katten, konijnen, cavia’s en meer. De dierenartsen kregen deze week zelfs een kameel over de vloer. “Niet per se onze specialisatie, maar erg leuk om op je pad te krijgen!” Een grootste opening, die is er (ook vanwege corona) niet. “Wie weet dat we volgend jaar een keer een openingsdag plannen.”

Naam en slogan

Grappig detail: de naam voor de kliniek, Bergse Heide, kozen Lonneke en Sandy nadat ze hun volgers op Facebook vroegen een naam te bedenken. Allerlei inzendingen volgden. Hetzelfde hebben ze nu ook voor de slogan gedaan. Die moeten ze een dezer dagen nog kiezen uit alle inzendingen. “We hebben al veel leuke reacties gehad”, zo geeft Lonneke aan. Handig om te weten: voor de paardenklanten wijzigt er niks, de mobiele praktijk blijft gewoon doorgaan. Ook het nummer om een afspraak in te plannen blijft hetzelfde.


Meer over Dierenkliniek Bergse Heide ontdekken?

Dierenkliniek Bergse Heide dierenartsen

GeopendHele dag

Bergsebaan 87A, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dierenartsen

Lees ook:

keet dieren bergen op zoom instagram hond

Oh my! 11 x onwijs coole dieren uit Bergen op Zoom op Instagram

Steek je hand op als je hart overloopt wanneer je een schattige hond of een lieve puppy ziet! *Steek...
spinvis theater den enghel

Den Enghel wordt een theater: deze artiesten staan binnenkort op het podium

Hooggeëerd publiek, het is tijd voor goed nieuws! In september openen namelijk de deuren van een nie...
amal

Leuk volgens local Amal: ‘In de avond geniet je hier van de zonsondergang’

De allerleukste, tofste en gezelligste plekjes in de stad? Die leer je kennen door echte locals. Daa...

adv.