Baasje gezocht

Axel zoekt een baasje!

Baasje gezocht
17 oktober 2017

Ach, die arme Axel is een vondeling en zit nu in het asiel… Welk baasje geeft hem weer een fijn thuis waar hij zijn laatste jaren kan doorbrengen?

Nullah zoekt een baasje!

Baasje gezocht
10 oktober 2017

Deze week is de poes Nullah op zoek naar een baasje. Goed om te weten: Nullah houdt van rust, en wil graag alleen met een baasje wonen! 

Bella zoekt een baasje!

Baasje gezocht
3 oktober 2017

Deze mooie, speelse poes is op zoek naar een lief baasje. Nu al haar kittens geplaatst zijn, wil Bella zelf ook graag een nieuw thuis.

Joep zoekt een baasje!

Baasje gezocht
26 september 2017

Vandaag in onze rubriek ‘Baasje gezocht’ een super gezellige kater, die gevonden is. Hij zit nu in het asiel, maar wil graag weer een baasje!

Boris zoekt een baasje!

Baasje gezocht
19 september 2017

Deze week een ontzettend lieve en aanhankelijke kater, Boris. Met mooi weer vindt hij het lekker om van de zon te genieten. Wat leuk is: Boris komt graag naar je toe om…

Tim en Tom zoeken een baasje!

Baasje gezocht
12 september 2017

Deze week twee superleuke broertjes, Tim en Tom. Ze zijn samen met hun moeder (die drachtig was en net is bevallen van  nieuwe kittens) gedumpt. Ze werden ergens over de…

Alle baasjes opgelet: vanmiddag is de hondenplons bij Zwembad De Melanen

Nieuws
6 september 2017

‘Lucky Day’ voor honden, dus baasjes opgelet! Vanmiddag om 14:00 uur mogen alle honden in Zwembad De Melanen zwemmen. Elk jaar nodigt het zwembad baasjes met hun hond uit als seizoensafsluiter. Dat…

Nicky zoekt een baasje!

Baasje gezocht
5 september 2017

Als iemand een baasje nodig heeft, is het Nicky wel! Deze lieve hond zit al bijna een jaar in het asiel. Ze is al een keer geplaatst, maar de buren…

Baquette, Moncherrie en Monchou zoeken een baasje

Baasje gezocht
29 augustus 2017

Vanuit Frankrijk zijn drie kittens in een vrachtauto mee gelift naar Nederland. Ze zitten nu in asiel Arduin en zijn dringend op zoek naar een ‘thuis’ waar zij welkom zijn. 

Drago zoekt een baasje!

Baasje gezocht
21 augustus 2017

Dit keer zet het asiel Drago in de schijnwerpers, een stoere, vrolijke, speelse hond, die een nieuw baasje zoekt. Wie biedt Drago een nieuw thuis?

Pagina 1 van 3