Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zzp’er met een droom? Adviseur Brian krijgt jouw hypotheek rond

Zelfstandig ondernemers opgelet! Ben jij een zzp’er en twijfel je of je een hypotheek kunt krijgen? Geen paniek, want we hebben goed nieuws voor je. Tegenwoordig is het voor zzp’ers eenvoudiger dan vroeger om een hypotheek aan te vragen. Brian Stigter van De Hypotheekadviseur in de Van Dedemstraat helpt je met het vinden van antwoorden. Zo weet je zeker dat je je dromen kunt waarmaken. 

Een hypotheek aanvragen als ondernemer, het klinkt als een ver-van-mijn-bed-show. Toch is dat volgens hypotheekadviseur Brian tegenwoordig niet meer het geval. “Veel startende ondernemers denken dat het aanvragen van een hypotheek onmogelijk is”, vertelt hij. “Ben jij al minimaal 12 maanden zzp’er? Dan zijn er al verschillende mogelijkheden. Aan de hand van je bedrijfsresultaten en je ervaring in de branche, kijken we naar jouw opties. Klopt alles? Dan kan je al bij zo’n 15 verschillende geldverstrekkers een hypotheek aanvragen. Hoe langer je actief bent, des te groter de kans dat je bij een hypotheekverstrekker terechtkunt.” Naast een financieel advies, heeft Brian nog een troef in handen die gunstig voor jou uitpakt. “Doordat ik zelf al ongeveer veertien jaar zzp’er ben, weet ik hoe ik mensen kan helpen. Ik spreek uit eigen ervaring en weet wat zij meemaken. Zo kan ik het maximale voor de ondernemers betekenen.”

 

Hypotheekadviseur
Hypotheekadviseur Brian Stigter. Foto: De Hypotheekadviseur Bergen op Zoom

Krijg een duwtje in je rug

We zeiden toch dat we goed nieuws voor je hadden? Wanneer jij kennis van je vak hebt en de zaken goed lopen, dan is de kans groot dat jij het geld voor je hypotheek gewoon krijgt. Doordat iedere ondernemer, bedrijfstak en situatie anders is, zijn de antwoorden van De Hypotheekadviseur dat ook. Je raadt het al wat je nu moet doen: ga eens langs bij Brian (of bij zijn collega’s). ”Via Pentrax regelen wij een inkomensverklaring en inkomensbeoordeling voor je, zodat de kans op een hypotheek groter wordt. Samen kijken we welke hypotheek past bij jouw wensen en situatie. Met ideale voorwaarden en een gunstige prijs.”

Ontdek jouw kansen op een hypotheek

Nu wil jij als zelfstandig ondernemer natuurlijk weten wat jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Het antwoord daarop is volgens Brian simpel. “Je kan het best even contact met ons opnemen. Of je nu belt of langskomt, wij kijken naar jouw unieke situatie zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Het maakt niet uit wat voor zzp’er je bent, wij zien allerlei soorten ondernemers langskomen. Van een zzp’er die zonneweringen ophangt tot een bedrijf dat lichtapparatuur verhuurt, wij zijn er voor iedereen.”

Lees meer:

hypotheekadviseur

Marin krijgt hulp bij de zoektocht naar zijn droomhuis: ‘Je moet er snel bij zijn’

Tegenwoordig heb je niet zomaar een huis op de kop getikt. Als we Marin Brnic (27) geloven, blijkt h...

Meer over Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) ontdekken?

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:30

Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dienstverlening

adv.