Op banenjacht: de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 27 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de leukste stad van het land? Check dan even ons overzicht, want we hebben de leukste Bergse vacatures voor jou op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Schoonheidsspecialist

Ben jij een ervaren schoonheidsspecialist en ben je in bezit van een allround schoonheidsverzorging niveau 3/4 diploma? Ben je daarbij op zoek naar een parttime baan en heb je ervaring met sales en het verkopen van beautyproducten? Lees snel verder, want misschien is dit de perfecte vacature voor jou:

tempo team

Schoonheidsspecialist

Tempo Team
Parttime - Geplaatst op 27 okt 2018

Floormanager

Als floormanager bij Leen Bakker maak je in jouw winkel de verwachtingen van de klanten waar. Of je overtreft ze. Dat doe je met twaalf tot twintig collega’s om zo klanten dé optimale winkelervaring te bieden.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature:

leenbakker-bergen-op-zoom

Floormanager

Leenbakker
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Media strateeg

Stadlander is op zoek naar een media strateeg, die een aanjagende en enthousiasmerende rol gaat vervullen in de verandering die de organisatie op communicatiegebied wil doormaken. Iets voor jou? Lees dan hier verder:

stadlander

Media strateeg

Stadlander
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Verkoopmedewerker Jysk

Ben je bereid om je extra in te zetten om een klant van onze goede producten te overtuigen? Hou je van werken in een snel veranderende omgeving met tal van uitdagingen en doorgroeimogelijkheden? Krijg je een kick van in een team werken? Dan ben jij misschien wel de verkoopmedewerker die Jysk zoekt.

Verkoopmedewerker

Jysk
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Ledenadministratie (vrijwillig)

Sportvereniging Genie is op zoek naar een vrijwilliger voor de ledenadministratie. Per direct te beginnen onder begeleiding. Het is geen bestuursfunctie waardoor het vergaderen beperkt blijft tot enkele keren per sportjaar. Lees er hier meer over.

Productspecialist

Ben jij gek op creatief schrijven en ben je analytisch ingesteld? En heb je ook affiniteit met tassen en koffers? Dan is Duifhuizen op zoek naar jou! Het bedrijf zoekt een enthousiaste productspecialist (38 uur m/v) om de E-commerce afdeling te komen versterken! Kijk hier voor meer informatie:

duifhuizen

Productspecialist

Duifhuizen
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Verkoopmedewerker

Het krijgen van een kindje – het is een van de belangrijkste gebeurtenissen voor mensen. Als verkoopmedewerker bij Prénatal ontmoet je (toekomstige) ouders die jou om hulp vragen. Zij willen graag advies over rompertjes, wiegjes, verzorging, matrasjes – tja, wat niet eigenlijk? Wil jij ze dat graag geven, kijk dan hier over meer informatie over deze vacature:

prenatal

Verkoopmedewerker

Prénatal
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Medewerker schoonmaak

Na de concerten en events moet de zaal van Gebouw-T weer klaar gemaakt worden voor een volgend event. Dit gebeurt met een groep enthousiaste vrijwilligers, die tegen een onkostenvergoeding in het weekend een paar uur komen helpen schoonmaken. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de zaal, sanitair en backstage. Wil jij meehelpen? Meld je dan snel aan:

gebouw-t-bergen-op-zoom

Medewerker schoonmaak (vrijwillig)

Poppodium Gebouw-T
Vrijwilliger - Geplaatst op 27 okt 2018

Lid Cliëntenraad

Binnen de Cliëntenraad van het Bravis ziekenhuis bestaat een vacature voor iemand die als lid van de raad de gelederen komt versterken. Kijk hier voor meer informatie:

bravis-ziekenhuis-bergen-op-zoom

Lid Cliëntenraad Bravis

Bravis Ziekenhuis
Parttime - Geplaatst op 27 okt 2018

 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.